Νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Μαΐου 2022

banner-google-news

Διαβάστε στο νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Μαΐου

 


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Mercedes-Benz Actros L

Actros_L
Πριν εισέλθουμε οριστικά (και αμετάκλητα;) στην εποχή των εναλλακτικών μορφών κίνησης, η Mercedes-Benz προσφέρει ότι καλύτερο στους πελάτες της! Το Actros στα καλύτερά του!
Διαβάστε περισσότερα…


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Τα 9θέσια βαν της ελληνικής αγοράς

vans_transfer_2022

 

Για VIP μεταφορές

Το σχήμα και το μέγεθος του αμαξώματος των μεσαίων βαν της αγοράς αποτελούν μια εξαιρετική βάση για τη δημιουργία πολυθέσιων, επιβατικών οχημάτων που προορίζονται για επαγγελματική ή προσωπική χρήση. Ο τρόπος που ο κάθε κατασκευαστής επιλέγει τη στρατηγική τοποθέτησης ενός τέτοιου οχήματος διαφέρει. Έτσι, κάποιες προτάσεις της αγοράς διατηρούν τον επαγγελματικό χαρακτήρα κάτι που σημαίνει συνήθως μια «σπαρτιάτικη» μετατροπή σε επιβατικό, με λιτό διάκοσμο και ανάλογο εξοπλισμό. Τέτοιες εκδόσεις προορίζονται για μεταφορά προσωπικού μιας επιχείρησης ή μεταφορές transfer από αεροδρόμια και λιμάνια. Ο άλλος «δρόμος» είναι η δημιουργία μιας καθαρόαιμης επιβατικής έκδοσης, με πολυτελή στοιχεία και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που παραπέμπει στα ακριβά επιβατικά του εκάστοτε κατασκευαστή. Αυτές οι εκδόσεις προορίζονται για μεταφορές πολυτελείας και υπηρεσίες VIP ή ακόμα και για οικογενειακή χρήση. Μια μικρή μερίδα κατασκευαστών διαθέτουν και τις δύο επιλογές στους πελάτες τους.
Εμείς ετοιμάσαμε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα με τις κυριότερες σχετικές επιλογές της ελληνικής αγοράς, ωστόσο οι κατά τόπους επίσημοι αντιπρόσωποι των εταιριών είναι αυτοί που μπορούν να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες για τη χρήση και το κόστος του κάθε μοντέλου.

Διαβάστε περισσότερα…


 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Scania Buses
scania_buses_2022

Την τελευταία 10ετία η Scania έχει πραγματοποιήσει ένα μεγάλο άνοιγμα στην αγορά του λεωφορείου, με παρουσία σχεδόν σε κάθε βασική κατηγορία.
Διαβάστε περισσότερα…


Συνεργασία Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ιταλικής Αστυνομίας στο πλαίσιο του STRIDER II
roadpol

Η ROADPOL εκπαιδεύει αστυνομικούς στον εντοπισμό παραποίησης ψηφιακού ταχογράφου
Η εκπαιδευτική δράση πραγματοποιήθηκε στην Κρεμόνα και χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του έργου STRIDER II. Οργανώθηκε υλικοτεχνικά από την Ιταλική Αστυνομία.
Το Masterclass επικεντρώθηκε στον εντοπισμό κακόβουλων παρεμβάσεων σε ψηφιακούς ταχογράφους, που σύντομα θα αντικαταστήσουν πλήρως τους αναλογικούς, ως συσκευές ελέγχου στον ευρωπαϊκό τομέα εμπορευματικών μεταφορών.
Διαβάστε περισσότερα…


Επισκόπηση 2021: Η κατάσταση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ε.Ε. 

episkopisi_2021
Το 2021 οι πωλήσεις αυτοκινήτων δυσκολεύτηκαν να ανακάμψουν στα προ πανδημίας επίπεδα, με την παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών να ασκεί πρόσθετη πίεση σε μια ήδη πιεσμένη αυτοκινητοβιομηχανία.
Διαβάστε περισσότερα…


Autovision New