Νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Ιουνίου 2022

banner-google-news

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:Ηλεκτρικά φορτηγά Mercedes-Benz
e – Μεταφορές παντός είδους!
mercedes_trucks_cover

 

Η γραμμή παραγωγής ηλεκτρικών φορτηγών της Mercedes-Benz παίρνει… φωτιά, με τα eEconic και eActros να είναι ήδη διαθέσιμα ενώ οι Γερμανοί ετοιμάζουν μια σχετική έκδοση Actros για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων!
Διαβάστε περισσότερα…


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ford E-Transit
Ολοκληρωμένη ηλεκτρική λύση

ford_etransit_cover

Το Ford E-Transit προσφέρει στους Ευρωπαίους πελάτες έναν κορυφαίο συνδυασμό δυνατοτήτων και χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας που υποστηρίζεται από το συνδεδεμένο οικοσύστημα Ford Pro, με ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν λογισμικό, φόρτιση, συντήρηση και χρηματοδότηση, βοηθώντας τον ιδιοκτήτη να βελτιστοποιήσει την παραγωγικότητα.
Διαβάστε περισσότερα… 


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Toyota Proace Electric
toyota_proace_cover

 

Η Toyota λανσάρει τα πρώτα της ηλεκτρικά οχήματα μηδενικών εκπομπών με μπαταρία στην Ευρώπη, τα Proace Electric και Proace Verso Electric, προσθέτοντας μια ισχυρή νέα διάσταση στη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Toyota Professional.
Διαβάστε περοσσότερα…


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Mercedes-Benz Citan Tourer
Κορυφαίες προδιαγραφές
citan_tourer_cover

Η επιβατική έκδοση Tourer δεν είναι ένα… επαγγελματικό με καθίσματα αλλά μια ολοκληρωμένη λύση για την ασφαλή, υψηλής ποιότητας μεταφορά επιβατών στα γνωστά, κορυφαία πρότυπα του κατασκευαστή.
Διαβάστε περισσότερα…


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Η στρατηγική της Daimler Buses
Με μπαταρίες και υδρογόνο τα νέα της λεωφορεία
daimler_buses_cover

 

Με στρατηγική που επικεντρώνεται στις τεχνολογίες ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης μπαταρίας και υδρογόνου ταυτόχρονα, η Daimler Buses θα προσφέρει έως το 2030 αστικά λεωφορεία μόνο με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα στην Ευρώπη.
Διαβάστε περισσότερα…


Τα τρία αυτόνομα φορτηγά της οδηγούν σε όλες τις κατηγορίες δρόμων

scania_cover
Η Scania πήρε έγκριση για την επέκταση της διαδρομής αυτόνομων φορτηγών.
Διαβάστε περισσότερα…


Ποια είναι η σωστή επιλογή λιπαντικού για τον κινητήρα του οχήματός μου;
shell_cover

Ποιο λιπαντικό να επιλέξω; Κάθε πότε πρέπει να το αλλάζω; Τι χρειάζεται να προσέχω ως επαγγελματίας οδηγός; Οι απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήσεων, που συχνά θέτουν οδηγοί και επιχειρήσεις σχετικά με την κατάλληλη επιλογή λιπαντικού για τον κινητήρα των οχημάτων τους.
Διαβάστε περισσότερα…