Νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Μαρτίου 2022

banner-google-news

Διαβάστε στο νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Μαρτίου

 


Νέο Ford Ranger Raptor

T94-RAPTOR(1)-1 (Medium)Η επόμενη, 2η γενιά του Ford Ranger Raptor έφτασε και ανεβάζει των πήχη των off-road επιδόσεων, όντας ένα pick-up που έχει κατασκευαστεί για τους γνήσιους λάτρεις της οδήγησης.
Διαβάστε περισσότερα…

Mercedes-Benz eVito Tourer

T94-tourer--1 (Medium)Στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση το Vito Tourer κοιτάει στο μέλλον, όντας πολυτελές, πολυχρηστικό αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον.
Διαβάστε περισσότερα…

Νέο Renault Express Van

T94-renault-1 (Medium)Με τη σειρά Express, η Renault προσφέρει μια οικονομική -σε κόστος χρήσης και απόκτησης- λύση στον επαγγελματία χωρίς να του στερεί να συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου Kangoo./
Διαβάστε περισσότερα…

Νέο Ford Tourneo Connect

T93-TOURNEO-1 (Medium)Η Ford αποκάλυψε πρόσφατα το ολοκαίνουργιο όχημα πολλαπλών δραστηριοτήτων Tourneo Connect που θα φέρει ένα νέο επίπεδο στυλ, ευρυχωρίας και ευελιξίας στη γκάμα Tourneo.
Διαβάστε περισσότερα…

Ηλεκτρικά βαν με υδρογόνο

T93-HYDROGEN-1 (Medium)Το βαν που έχουν εξελίξει από κοινού οι Opel, Peugeot και Citroen και που είναι γνωστό ως Vivaro, Expert και Jumpy αντίστοιχα λανσάρεται τώρα σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ηλεκτρική έκδοση όπου η απαιτούμενη ενέργεια προέρχεται από κυψέλες καυσίμου και το αποδοτικό υδρογόνο.
Διαβάστε περισσότερα…

Maxus eDeliver 3

T84-maxus-1 (Medium)Η Maxus «κοιτάει στα μάτια» τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, με σύγχρονες και καινοτόμες προτάσεις στην κατηγορία των ελαφρών βαν. Τελευταία προσθήκη στη γκάμα της αποτελεί το αμιγώς ηλεκτρικό eDeliver 3.
Διαβάστε περισσότερα...

Οδικές μεταφορές και η κρίση στην Ουκρανία

T94-oukrania-1 (Medium)Επείγουσες προτεραιότητες της IRU: ανθρωπιστική βοήθεια και υποστήριξη εγκλωβισμένων οδηγών.
Διαβάστε περισσότερα…

 


Φωτιά στο «Euroferry Olympia»

euroferry Τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2022, ενώ το υπό ιταλική σημαία «Euroferry Olympia» εκτελούσε δρομολόγιο από την Ηγουμενίτσα προς το Μπρίντιζι, έπιασε φωτιά βορειοανατολικά της Ερεικούσας.

Διαβάστε περισσότερα…