Νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Φεβρουαρίου 2022

banner-google-news

Διαβάστε στο νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Φεβρουαρίου

 


 

Ηλεκτρικά Φορτηγά Volvo Trucks

T93-volvo-1 (Medium)

Η Volvo Trucks ετοίμασε ήδη τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις των φορτηγών της ενώ σκοπεύει να ξεκινήσει να πουλά ηλεκτρικά φορτηγά με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου κατά το δεύτερο μισό αυτής της δεκαετίας.


Νέο Fiat Scudo

T93-scudo-1 (Medium)

Έτοιμο να κατακτήσει την κατηγορία των μεσαίων Van, χάρη στην αποδοτικότητα, την υψηλή άνεση, την ασφάλεια και εργονομία, τις πολλαπλές επιλογές, αλλά και τη διαχρονική εστίαση της Fiat Professional στις ανάγκες του επαγγελματία μέσω της παροχής καινοτόμων υπηρεσιών.


Mercedes-Benz eSprinter

T93-sprinter-1 (Medium)

Αιχμή του δόρατος της στρατηγικής ηλεκτροκίνησης των οχημάτων Mercedes-Benz είναι eSprinter, που εισάγει… επαναστατικές ιδέες στην αστική μεταφορά. Το οδηγούμε στους ελληνικούς δρόμους.


Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα Opel

T93-opel-1 (Medium)

Με τα νέα Combo-e, Vivaro-e και Movano-e, η γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Opel εξηλεκτρίζεται πλήρως και απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και διαχειριστές μικρών ή μεγάλων στόλων.


MAN Lion’s City G

T93-manlion-1 (Medium)Ισχυρό, αποτελεσματικό, αθόρυβο και φιλικό προς το περιβάλλον. Έτσι χαρακτηρίζεται το αστικό λεωφορείο φυσικού αερίου της MAN Truck & Bus, που αποτελεί την εναλλακτική λύση για το ντίζελ.