Προβολή / Συνεργασία

Προβληθείτε στα μέσα μας και συνεργαστείτε μαζί μας !

Περιοδικό Επαγγελματικό Όχημα 

Επιλέξτε τις σελίδες του περιοδικού για να προβάλλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας μέσα από ποιοτικές διαφημιστικές καταχωρήσεις και φωτοαγγελίες.

Εφαρμογή YouTruck Activeyoutruckactive-icon

Μεταφέρετε την έντυπη διαφημιστική σας καταχώρηση στη νέα εποχή και δώστε «ζωή» στις διαφημιστικές σας καταχωρήσεις. Μια καινοτόμα εφαρμογή, η οποία μέσω της τεχνολογίας Augmented Reality μεταφέρει με μια κίνηση τον χρήστη σε ένα διαδραστικό περιεχόμενο της επιλογής σας (spot, ιστοσελίδα κλπ), ενώ παράλληλα σας δίνει την δυνατότητα να καταχωρίσετε την εταιρία σας στον επαγγελματικό διαδραστικό κατάλογο της εφαρμογής και να προβάλλετε pop up messages – banners κατά την πλοήγηση του χρήστη.

YouTruck.gryoutruck-icon

Προβληθείτε στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα για το επαγγελματικό όχημα, μέσω διαφημιστικών Banner ή και μέσα από τον ενημερωμένο επαγγελματικό μας κατάλογο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6196600 & info@youtruck.gr για να φτιάξουμε μαζί το δικό σας πακέτο προβολής, προσαρμοσμένο στα μέτρα και στις δυνατότητές σας.


Οι εκθέσεις μας 

YouTruck Fiesta

Επιλέξτε την μεγαλύτερη ετήσια γιορτή για το φορτηγό και προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Professional MotorShow Expo

Για πρώτη φορά μια διοργάνωση μετατρέπεται σε… καραβάνι και ταξιδεύει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας για να φέρει κοντά στον επαγγελματία όλα τα νέα επαγγελματικά οχήματα και τις τάσεις της αγοράς.

Off Road Adveture Festival

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κοινό που ζει, εργάζεται ή διασκεδάζει στη φύση μπορεί να βρει όλα όσα τον ενδιαφέρουν, στην μεγαλύτερη διοργάνωση οχημάτων SUV & 4×4 καθώς και outdoor εξοπλισμού.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6196600 & info@youtruck.gr για να φτιάξουμε μαζί το δικό σας πακέτο προβολής, προσαρμοσμένο στα μέτρα και στις δυνατότητές σας.


 

Σχεδιασμός Εκδηλώσεων

Κάθε εταιρική εκδήλωση είναι και μια προσωπική υπόθεση για την Future Events. Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες σε κάθε τομέα, και διαθέτοντας άρτιο εξοπλισμό, η εταιρία μας είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη, και να κάνει αυτό που ονειρεύεστε για την εταιρική σας εκδήλωση πραγματικότητα. Με βάση τους στόχους που θα θέσετε, μαζί θα σχεδιάσουμε την δική σας εκδήλωση με υπευθυνότητα, ακρίβεια και επαγγελματισμό.

https://www.futurevents.gr/

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6196600 & info@futurevents.gr