Το περιοδικό «Επαγγελματικό Όχημα» είναι ένα ενημερωτικό μέσο, με εξειδίκευση στην αγορά του επαγγελματικού οχήματος και των οδικών μεταφορών. H έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα που το απαρτίζει, το καθιστούν ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά και αποτελεσματικά μέσα επικοινωνίας και προβολής των εταιριών/εμπόρων του κλάδου. Μέσω, αφενός της επίκαιρης και πλούσιας θεματολογίας του και αφετέρου των πρωτοποριακών εφαρμογών και της διαδραστικής διαφήμισης, απευθύνεται στον σύγχρονο αυτοκινητιστή που απαιτεί έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Διάβασε δωρεάν όλα τα τεύχη του περιοδικού σε άριστη ανάλυση και με απίστευτες δυνατότητες, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι και σε κάθε οθόνη. Άφησε τις σελίδες να σε ταξιδέψουν σε πρόσθετο ψηφιακό υλικό μέσα από τα Links και τα ψηφιακά μέσα και απόλαυσε videos, φωτογραφίες, ηχητικά κλιπ σε ύλη και διαφημίσεις.
Σέρφαρε στις σελίδες και αναζήτησε με λέξεις κλειδιά το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει.
Κάνε FOLLOW για να ενημερώνεσαι πρώτος για την κυκλοφορία του τεύχους.

Το περιοδικό κυκλοφορεί σε 12 τεύχη ετησίως, και σε τιράζ 4.000 αντιτύπων και διανέμεται δωρεάν απευθείας σε μεταφορικές και λοιπές εταιρίες του κλάδου, καθώς και σε ένα αναπτυσσόμενο και στοχευμένο εναλλακτικό δίκτυο, όπως στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ), στα κεντρικότερα λιμάνια της Ελλάδας (Πειραιά, Πάτρας, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου & Λαυρίου), σε περισσότερα από 500 συνεργεία πανελλαδικά καθώς και επιλεγμένα Truck Stops.

saloni_digital_ MAGAZINE INSIDE PAGES_2020-12_FINAL-03