Το YouTruck.gr είναι το ηλεκτρονικό «αδελφάκι» του περιοδικού «Επαγγελματικό Όχημα by YouTruck». Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα ειδησεογραφικά site που στελεχώνεται από μια έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα και συμπληρώνει με 24ωρη ενημέρωση όλα όσα καλύπτει το περιοδικό σε κάθε τεύχος του. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε πλούσια ειδησεογραφία και άρθρα από τον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, παρουσιάσεις κ.α.

Οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να ξεφυλλίσουν μέσα από την ιστοσελίδα τα τελευταία τεύχη του περιοδικού «Επαγγελματικό Όχημα by YouTruck» και να κατεβάσουν γρήγορα και απλά την εφαρμογή YouΤruck Active, που προσφέρει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία για τον επαγγελματία του κλάδου. Διαθέτει επίσης έναν ενημερωμένο επαγγελματικό κατάλογο με πλήρη στοιχεία για όλους τους επαγγελματίες που αναζητάτε.

all-logos-futurepc

Στοιχεία Επικοινωνίας

Χ. ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Παναγή Τσαλδάρη 4, Νίκαια, 184 50

ΤΗΛ: 210 6196 600
ΦΑΞ: 210 4905 970

Email: info@youtruck.gr

Οδηγίες στο Χάρτη

Τοποθεσία

Στείλτε μας το μήνυμά σας
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 φορτηγά Volvo FH στην εταιρεία Cargo Med Sa.

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η εταιρεία Cargo Med Sa μέλος του Ομίλου MED FRIGO, μία  από τις μεγαλύτερες εταιρίες διεθνών μεταφορών...

6ο YouTruck Fiesta «Smoke Edition» 2018