Το YouTruck.gr είναι το ηλεκτρονικό «αδελφάκι» του περιοδικού «Επαγγελματικό Όχημα by YouTruck». Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα ειδησεογραφικά site που στελεχώνεται από μια έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα και συμπληρώνει με 24ωρη ενημέρωση όλα όσα καλύπτει το περιοδικό σε κάθε τεύχος του. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε πλούσια ειδησεογραφία και άρθρα από τον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, παρουσιάσεις κ.α.

Οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να ξεφυλλίσουν μέσα από την ιστοσελίδα τα τελευταία τεύχη του περιοδικού «Επαγγελματικό Όχημα by YouTruck» και να κατεβάσουν γρήγορα και απλά την εφαρμογή YouΤruck Active, που προσφέρει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία για τον επαγγελματία του κλάδου. Διαθέτει επίσης έναν ενημερωμένο επαγγελματικό κατάλογο με πλήρη στοιχεία για όλους τους επαγγελματίες που αναζητάτε.

all-logos-futurepc

Στοιχεία Επικοινωνίας

Χ. ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Αργυριοκάστρου 55α, Πειραιάς, 185 42

ΤΗΛ: 210 6196 600

Email: info@youtruck.gr

Οδηγίες στο Χάρτη

Τοποθεσία

Στείλτε μας το μήνυμά σας
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Λιπαντικά SHELL για το επαγγελματικό σας όχημα

Τα λιπαντικά Shell έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν τους κινητήρες σε άριστη κατάσταση. Είτε οδηγείτε το επαγγελματικό σας όχημα μέσα στην πόλη είτε διανύετε μεγάλες αποστάσεις,...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: MAN TGX Timber Truck

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Mercedes-Benz SUSTAINEER