Ford E-Transit με παράδοση εντός της χρονιάς!

Ολοκληρωμένη ηλεκτρική λύση, 1η θέση στην Ευρώπη 7 συνεχόμενα χρόνια, η καλύτερη επιλογή σε ηλεκτρικό επαγγελματικό

banner-google-news

Το Ford E-Transit προσφέρει στους Ευρωπαίους πελάτες έναν κορυφαίο συνδυασμό δυνατοτήτων και χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας που υποστηρίζεται από το συνδεδεμένο οικοσύστημα Ford Pro, με ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν λογισμικό, φόρτιση, συντήρηση και χρηματοδότηση, βοηθώντας τον ιδιοκτήτη να βελτιστοποιήσει την παραγωγικότητα.

Με το κορυφαίο για την κατηγορία μέγεθος μπαταρίας, την αυτονομία, την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα και το μοναδικό στοιχείο ProPower Onboard, ως πηγή ενέργειας για την τροφοδοσία / φόρτιση εργαλείων, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του best-seller cargo van σε όλο τον κόσμο προσφέρει απαράμιλλη απόδοση για επαγγελματίες πελάτες.

Ford E-Transit (3)

Στις εγγενείς ικανότητες του οχήματος προστίθεται ένα αναβαθμισμένο επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού που περιλαμβάνει ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας, αναγνωρισμένα από το Euro NCAP, καθώς και την end-to-end υποστήριξη φόρτισης Ford Pro Charging και μία ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων που βελτιστοποιούν την απόδοση και το κόστος ιδιοκτησίας.

Το νέο όχημα αποτελεί την αιχμή του δόρατος στο Ευρωπαϊκό λανσάρισμα της Ford Pro – της νέας παγκόσμιας επιχείρησης πωλήσεων και συντήρησης του κατασκευαστή που επικεντρώνεται στη βελτίωση της παραγωγικότητας των πελατών επαγγελματικών οχημάτων με παγκοσμίου κλάσης οχήματα και προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ford E-Transit (9)

«Το E-Transit είναι ένα τεράστιο άλμα για τους διαχειριστές επαγγελματικών οχημάτων. Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, οι ασυμβίβαστες ικανότητες και το ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης Ford Pro θα εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις των πελατών και θα αυξήσουν την παραγωγικότητά τους κατά τη μετάβαση σε πλήρως ηλεκτρικούς στόλους», δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europe. Και συμπληρώνει: «Με μία τιμολόγηση σχεδιασμένη για να καταρρίψει κάθε δισταγμό, το E Transit είναι μία πραγματικά συναρπαστική πρόταση για τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.»

Pro Power OnBoard
Παρέχει έως και 2,3 kW / 230V εξαγώγιμη ισχύ ηλεκτρικής ενέργειας για την φόρτιση/τροφοδότηση εργαλείων ή ακόμα και ψυκτικών μονάδων. Βοηθώντας έτσι τους χρήστες να φορτίσουν/τροφοδοτήσουν τα απαραίτητα εργαλεία τους και να πραγματοποιήσουν μια σειρά από διαφορετικές εργασίες απευθείας από το όχημά τους χωρίς να χρειάζεται εξωτερική πηγή ενέργειας. Η εξαγώγιμη ισχύς κατά την χρήση μπορεί να αποτυπώνεται στην κεντρική οθόνη αφής 12” του οχήματος ή στο κινητό τηλέφωνο smartphone του χρήστη μέσω της εφαρμογής Ford Pass Pro (παρακάτω φωτός).

Ευέλικτοι τρόποι φόρτισης
Μέσω φορτιστή 11kW AC με δυνατότητα φόρτισης 10-100% σε περίπου 7 ώρες.
Δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 115kW DC 15-80% σε περίπου 34 λεπτά.

Ακολουθώντας ένα σκληρό πρόγραμμα παγκόσμιων δοκιμών και εξέλιξης, η Ford Pro και οι συνεργαζόμενοι πελάτες της σε όλη την Ευρώπη χρησιμοποιούν 60 E-Transit για να καταδείξουν τα οφέλη της παραγωγικότητας των ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων. Τα πρώτα οχήματα παραγωγής πρόσφατα βγήκαν από το εργοστάσιο του Kocaeli, στην Τουρκία, με 5.000 παραγγελίες πελατών να έχουν υποβληθεί πριν ξεκινήσει η παραγωγή.

Ford E-Transit (5)

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Το E-Transit προσφέρει σε κάθε πελάτη ολοκληρωμένες στάνταρ προδιαγραφές και προηγμένες τεχνολογίες που θα καταστήσουν τον εξηλεκτρισμό των στόλων ευκολότερο και πιο επωφελή από ποτέ. Το όχημα είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει μία ευρεία γκάμα περιπτώσεων χρήσης, με μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 68 kWh στάνταρ, που παρέχει ανταγωνιστική αυτονομία έως και 317 χλμ.

Οι μεγάλες δυνατότητες του Transit παρέχονται από τον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει ροπή 430 Nm και μέγιστη ισχύ 135 kW ή 198 kW. Το ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται στα 1.758 kg για το van μοντέλο, η πλήρης γκάμα περιλαμβάνει συνολικά 25 παραλλαγές van αμαξώματος, double-cab-in-van και chassis cab με πολλαπλά μήκη και ύψη οροφής, καθώς και μικτά βάρη (GVM) από 3,5 μέχρι 4,25 τόνους. Το E-Transit διαθέτει επίσης τη μοναδική λειτουργία ProPower Onboard της Ford, που παρέχει ισχύ έως 2,3 kW στο χώρο της καμπίνας και στην περιοχή φόρτωσης για την τροφοδοσία μετατροπών και εξοπλισμού εν ώρα εργασίας.

Ford E-Transit (1)

Το E-Transit διατίθεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού – Base και Trend – και όλα τα οχήματα προσφέρουν σημαντικά υψηλότερες προδιαγραφές συγκριτικά με το αντίστοιχο diesel μοντέλο. Η έκδοση Base περιλαμβάνει Electronic Air Temperature Control, Keyless Start, θερμαινόμενα καθίσματα, παρμπρίζ Quickclear και θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες.
Το E-Transit εισάγει το σύστημα επικοινωνίας και πληροφοριών SYNC 4 στη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Ford στην Ευρώπη, που προσφέρει διπλάσια υπολογιστική ισχύ από το SYNC 3 και ελέγχεται μέσω μιας ανθεκτικής, αντιθαμβωτικής και διαισθητικής στη χρήση οθόνης αφής 12 ιντσών.

Ford E-Transit (4)

Η έκδοση Trend εφοδιάζεται επιπρόσθετα με στοιχεία που αυξάνουν την παραγωγικότητα όπως το Ford Connected Navigation System το οποίο μπορεί να σχεδιάσει την πιο αποτελεσματική διαδρομή και να ενημερώνει τους οδηγούς για τη φόρτιση, την κυκλοφορία και τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο, καθώς και το Intelligent Range που προβάλλει με ακρίβεια την υπολειπόμενη αυτονομία. Διαθέσιμα είναι επίσης ο αναβαθμισμένος φωνητικός έλεγχος και η ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθός Amazon Alexa που βοηθούν τους οδηγούς να λαμβάνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους από το δρόμο.

Ford E-Transit (8)

Επιπρόσθετα, όλα τα E-Transit διαθέτουν ένα στάνταρ μόντεμ FordPass Connect που επιτρέπει τη συνεχή συνδεσιμότητα με το οικοσύστημα Ford Pro και ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up για πρόσθετες λειτουργίες και οφέλη. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μία ισόβια συνδρομή στο FordPass Pro ή το Ford Pro Telematics Essentials και πρόσβαση στο δίκτυο φόρτισης Blue Oval Charging Network για ένα χρόνο. Οι πελάτες fleet λαμβάνουν επίσης ένα χρόνο δωρεάν πρόσβαση στο Ford Pro E Telematics.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Το E-Transit έχει ήδη κερδίσει ένα Χρυσό Βραβείο από την ανεξάρτητη αρχή ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP για την ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού την οποία διαθέτει. Οι διαθέσιμες τεχνολογίες περιλαμβάνουν: Pre Collision Assist με Pedestrian Detection, Intelligent Adaptive Cruise Control με Traffic Sign Recognition, Blind Spot Information System με Lane Change Warning & Aid, Lane Departure Warning, Lane-Keeping Aid, και Junction Assist.

Ford E-Transit (7)

Τα κύρια νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του κόστους επισκευών περιλαμβάνουν το Reverse Brake Assist, που χρησιμοποιεί μία κάμερα και αισθητήρες για την ανίχνευση πεζών, δικυκλιστών και στατικών εμποδίων κατά τη όπισθεν πορεία και μπορεί να εκδώσει μία προειδοποίηση πριν σταματήσει αυτόματα το όχημα εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μία νέα κάμερα 360 μοιρών, που προβάλλει μία πανοραμική εικόνα της περιοχής γύρω από το E Transit στην οθόνη του ταμπλό των 12 ιντσών, για να αποφεύγουν εμπόδια όταν ελίσσονται σε στενούς χώρους με περιορισμένη ορατότητα.

Εγγύηση 8 χρόνια ή 160.000χλμ για την μπαταρία
Κόστος χρήσης 40% λιγότερο σε σχέση με τα πετρελαιοκίνητα.
1η θέση στην Ευρώπη 7 συνεχόμενα χρόνια, η καλύτερη επιλογή σε ηλεκτρικό επαγγελματικό, παράδοση εντός της χρονιάς

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το E-Transit προσφέρει στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να υιοθετήσουν ηλεκτρικά οχήματα μία συναρπαστική πρόταση αγοράς που θα είναι ανταποδοτική ή θα συνεισφέρει στην κερδοφορία τους όσο διάστημα βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία τους. Εκτός από τη σημαντική εξοικονόμηση κόστος όσον αφορά τα καύσιμα, η Ford Pro εκτιμά ότι το κόστος συντήρησης και επισκευών θα είναι κατά 40% χαμηλότερο έναντι των ισοδύναμων μοντέλων diesel – και σύμφωνα με στοιχεία της Ford Pro, το E Transit έχει το χαμηλότερο κόστος στους συγκεκριμένους τομείς τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στη Γερμανία συγκρινόμενο με τους άμεσους ανταγωνιστές του.

Ford E-Transit (10)

Η Ford Pro προσφέρει ένα κορυφαίο για την κατηγορία διάστημα συντήρησης ενός έτους, ανεξαρτήτως χιλιομετρικής κάλυψης, εγγύηση οκτώ ετών/160.000 km για όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα υψηλής τάσης, συμπεριλαμβανομένης κάλυψης για υπερβολική υποβάθμιση της χωρητικότητας της μπαταρίας, καθώς και ένα πακέτο οδικής βοήθειας ηλεκτρικού οχήματος διάρκειας ενός έτους που περιλαμβάνει τη φόρτιση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το πανευρωπαϊκό δίκτυο Ford Pro Service είναι έτοιμο για την υποστήριξη EV με 1.500 Πιστοποιημένους Εμπόρους EV σε όλη την Ευρώπη και περισσότερους από 4.500 Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές με δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης για το λανσάρισμα.

Ford E-Transit (6)

Μετά την εισαγωγή του E-Transit, η εμβληματική οικογένεια Transit της Ford θα αποκτήσει τέσσερα ακόμα νέα ηλεκτρικά μοντέλα – το νέο Transit Custom van ενός τόνου, το όχημα πολλαπλών χρήσεων Tourneo Custom το 2023, καθώς και τα μικρότερα, επόμενης γενιάς Transit Courier van και Tourneo Courier το 2024. Σύμφωνα με αυτή την τολμηρή στρατηγική εξηλεκτρισμού, η Ford, η SK On Co., Ltd. και η Koç Holding έχουν υπογράψει ένα μη δεσμευτικό Μνημόνιο Συνεργασίας για μία νέα, κορυφαία στον κλάδο κοινοπραξία στην Τουρκία – η οποία υπόκειται σε δεσμευτική ανάληψη από τους τρεις εταίρους – που θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής μπαταριών ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή περιοχή. Η παραγωγή προορίζεται να ξεκινήσει στα μέσα της δεκαετίας με ετήσια δυναμικότητα που πιθανόν να κυμαίνεται από 30 έως 45 GWh.

Επικοινωνήστε με Επίσημο Έμπορο

E-Transit
Με μηδενικές εκπομπές ρύπων CO2: 0 gr/km
Aμαξώματα Van & Single Chassis
Έκδοση Trend
Mικτά βάρη 3.5, 3.9 & 4.25 τόννων
Μεταξόνια L2 – L4
Κίνηση: πίσω (RWD)
Ωφέλιμη Χωρητικότητα μπαταρίας 67kWh
Ιπποδύναμη: 135kW (184PS) & 198kW (269PS)
Ροπή: 430Nm
Με αυτονομία κίνησης οχήματος με μόνο μία πλήρη φόρτιση:
256 km* (σε όχημα N1)
317 km* (σε όχημα N2)
*σε συνδυασμένο κύκλο μέτρησης WLTP, υπό συγκεκριμένες συνθήκες μέτρησης.