Νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Δεκεμβρίου 2021

banner-google-news

Διαβάστε στο νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Δεκεμβρίου

Νέο Ford Ranger 2023

T91-fordranger-1 (Medium)Η νέα γενιά, δηλαδή το πιο έξυπνο, πιο ευέλικτο και πιο ικανό Ranger στην ιστορία του μοντέλου, σύμφωνα με τη Ford, έχει πάρει ήδη «σάρκα και οστά». Στοχεύει να διατηρήσει το όνομα Ranger στην κορυφή των πωλήσεων στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερα.


MAN Truck & Bus TruckPilot

T91-manfuture-1 (Medium)

Με το πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης «Hamburg TruckPilot», η MAN αποδεικνύει ότι εμπορευματικές μεταφορές μπορούν να γίνουν ασφαλέστερες, πιο αποτελεσματικές και πιο βιώσιμες. Δείτε περισσότερα.


Νέο Iveco Daily

T91-iveco-1 (Medium)Η τελευταία εξέλιξη της οικογένειας ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Daily ανοίγει νέους δρόμους, εισάγοντας νέες προσαρμοστικές και έξυπνες λύσεις που ανεβάζουν την αλληλεπίδραση και τη συνεργασία με τον οδηγό και τον ιδιοκτήτη σε ένα νέο επίπεδο. Δείτε περισσότερα.


Νέο MAN Lion’s Intercity LE

T91-manlions-1 (Medium)

Το νέο μέλος της οικογένειας λεωφορείων MAN θέτει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία λεωφορείων χαμηλού δαπέδου, με τη μεγάλη ευελιξία του, τη λογική τιμή αλλά και με την εμφάνισή του. Δείτε περισσότερα.


Νέα Renault Kangoo Compispace & Express

T91-kangoo-1 (Medium)Με 5 καθίσματα πλήρους μεγέθους και μεγάλο χώρο αποσκευών, το Kangoo Compispace είναι σχεδιασμένο για οικογένειες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αλλά και για όσους θέλουν να καλύψουν μικτές ανάγκες στην εργασία τους και στην καθημερινότητά τους. Δείτε περισσότερα.


Συνέντευξη: Ιωάννης Παπίτσης, Διευθυντής Πωλήσεων της SSAB στην Ελλάδα και την Κύπρο

«Δυνατοί πυλώνες της SSAB η άμεση σχέση με τους πελάτες της και η φιλοσοφία για έναν ισχυρότερο, ελαφρύτερο και πιο βιώσιμο κόσμο»


Brenner Pass: ευρωπαϊκές ενώσεις μεταφορών και logistics καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αναλάβει δράση κατά της Αυστρίας

Brenner2 (Medium)Η πολιτική της Αυστρίας να περιορίζει τις οδικές μεταφορές εμπορευμάτων στην περιοχή του Τιρόλου εμποδίζει ολοένα και περισσότερο την παροχή υπηρεσιών και τη μεταφορά αγαθών μέσω ενός από τους σημαντικότερους δρόμους της Ε.Ε., με περίπου 7.000 διελεύσεις φορτηγών την ημέρα. Δείτε περισσότερα.


 Το σημείωμα του εκδότη – editorial Δεκεμβρίου 2021

shutterstock_446770915