Αφιέρωμα Τουριστικά Λεωφορεία

Ο τουρισμός αποτελεί το πιο δυνατό «χαρτί» και τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Ως εκ τούτου μεγάλος βάρος σηκώνουν τα τουριστικά λεωφορεία διανύοντας αμέτρητα χιλιόμετρα, τόσο στην ηπειρωτική όσο και στη νησιωτική Ελλάδα.

banner-google-news

Η κατάσταση στην ελληνική αγορά τουριστικού λεωφορείου παραμένει ίδια και απαράλλακτη τουλάχιστον την τελευταία 10ετία, δηλαδή από την αρχή της οικονομικής κρίσης και έπειτα. Καθώς τα ισχυρά οικονομικά κίνητρα για την αντικατάσταση του γηρασμένου ελληνικού στόλου εκλείπουν από την αγορά, αφενός ο ρυθμός αντικατάστασης είναι χαμηλός και αφετέρου η αγορά του μεταχειρισμένου λεωφορείου σημειώνει τους μεγαλύτερους τζίρους.

Ωστόσο το καινούργιο λεωφορείο πάντα θα αποτελεί, όχι μόνο το όνειρο του κάθε αυτοκινητιστή αλλά και την πραγματικά πιο αξιόπιστη επιλογή που θα απογειώσει την επιχείρησή του και θα του επιστρέψει πίσω μεγάλο μέρος της επένδυσης τόσο κατά τη χρήση όσο και και κατά τη μεταπώληση.

Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα πιο «καυτά» ονόματα της ελληνικής αγοράς τουριστικού λεωφορείου, με την ευχή, το όνειρό σας να μπορέσει κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα.

Διαβάστε το περιοδικό online ή κατεβάστε το στη συσκευή σας!