Νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Αυγούστου 2021

banner-google-news

Διαβάστε στο νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Αυγούστου:

Νέα DAF XF / XG / XG+

T87-DAF-1 (Medium)Το νέο XF μπαίνει στη γραμμή παραγωγής τον προσεχή Οκτώβριο και μαζί, δύο νέες ναυαρχίδες, τα XG και XG+ με τις πιο άνετες καμπίνες της αγοράς.


Mercedes-Benz eActros

T86-ACTROS-1 (Medium)Με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα και έως 400 χιλιόμετρα αυτονομίας το αμιγώς ηλεκτρικό Actros ξεκινά παραγωγή το προσεχές Φθινόπωρο και προορίζεται για βαριές διανομές μικρών αποστάσεων.


Νέο Fiat Ducato

T86-DUCATO-1 (Medium)Η Fiat Professional παρουσιάζει το νέο Ducato 2021, την 8η γενιά του μοντέλου που από το 1981 ακολουθεί σε σταθερή βάση μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία, η οποία επισφραγίστηκε την περασμένη χρονιά με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Ευρωπαϊκή αγορά ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων (LCV) ανεξαρτήτου κατηγορίας.


 

VW e-Crafter

T87-ecrafter-1 (Medium)Το νέο Crafter απέσπασε «με το καλημέρα» τον τίτλο του «Van of the Year 2017» πραγματοποιώντας εκκωφαντικό λανσάρισμα στην αγορά. Την ίδια στιγμή που έβαζε τις βάσεις για το ηλεκτρικό του μέλλον.


Νέο VW Multivan

T87-multivan-1 (Medium)Η νέα γενιά Multivan ακολουθεί το χαρισματικό DNA των θρυλικών προκατόχων της μεταφέροντας τη βαριά αυτή κληρονομία στη σύγχρονη εποχή.


Μεταφορές και Περιβάλλον

metafores_perivallon

Μεταφορές: Οι προτάσεις της ΕΕ για το κλίμα και οι αντιδράσεις ACEA, IRU, EEE

ACEA: επιφυλάξεις για την απαγόρευση αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης

Η IRU καλωσορίζει το «Fit for 55», αλλά προειδοποιεί για διπλό χτύπημα στις μεταφορές

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Αδικαιολόγητη η επιβάρυνση για τον ναυτιλιακό κλάδο