Λιπαντικά Shell για το επαγγελματικό μου όχημα Επενδύω στα λιπαντικά Shell, γιατί το συνολικό κόστος μετράει

banner-google-news

Η Shell εφαρμόζει παγκοσμίου επιπέδου τεχνολογικές γνώσεις στα προϊόντα της, προσφέροντας τις καλύτερες συνθέσεις για το όχημά σας. Παράλληλα, επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη, με σκοπό τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των προϊόντων της, και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που βοηθούν τη μετάβαση σε ένα σύστημα χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

shell 1

Ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματικά οχήματα, τα λιπαντικά Shell φροντίζουν για την άριστη κατάσταση του κινητήρα, διατηρώντας τους στόλους φορτηγών της επιχείρησής σας σε κίνηση, και προφυλάσσοντάς σας από δυσάρεστες εκπλήξεις.

shutterstock_182023217

Η τεχνολογία λιπαντικών της Shell για τα επαγγελματικά οχήματα, όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες και οι απαιτήσεις του δρόμου, σας υποστηρίζει σε κάθε περίσταση. Μέσω συνεχούς καινοτομίας τα λιπαντικά Shell φροντίζουν τον κινητήρα του επαγγελματικού σας οχήματος, παρέχοντας εξαιρετική προστασία από τη φθορά, βελτιωμένη οικονομία καυσίμου, και σημαντική μείωση του κόστους επισκευών.

Η τεχνολογία Shell Rimula προσφέρει εξαιρετική προστασία από τη φθορά χάρη στο μειωμένο ιξώδες, και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου

shell (2)

Επιλέγω λιπαντικά Shell για το επαγγελματικό μου όχημα γιατί προσφέρουν

• Αύξηση της απόδοσης του κινητήρα.
• Εξοικονόμηση καυσίμου.
• Παράταση της διάρκειας ζωής των εξαρτημάτων του κινητήρα.
• Ένα προβλέψιμο πρόγραμμα συντήρησης.


H Ευρωτεχνική Scania Services εμπιστεύεται τα κορυφαία λιπαντικά Shell !!!