Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ: Επίσημος διανομέας λιπαντικών Shell για Ελλάδα και Κύπρο

Με τη σιγουριά του πρωταγωνιστή σε µια νέα συναρπαστική εποχή

banner-google-news

Η Shell, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές λιπαντικών παγκοσμίως, διαθέτει κορυφαία λιπαντικά στους καταναλωτές σε περισσότερες από 100 χώρες, με άριστες συνθέσεις για κάθε όχημα. Επίσημος διανομέας των λιπαντικών Shell για την Ελλάδα και την Κύπρο από το 2010 είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των επαγγελματικών οχημάτων, η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

shell_rimula (3)

Η Επιχειρηματική Μονάδα Λιπαντικών είναι μία από τις πλήρως αυτόνομες μονάδες της εταιρείας. Διαθέτει εργαζόμενους με πολυετή πείρα, και καλύπτει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες: logistics, πωλήσεις, μάρκετινγκ και εξυπηρέτηση πελατών. Εξυπηρετεί πάνω από 1.200 σημεία διάθεσης πανελλαδικά, τόσο μέσα από την κεντρική της οργάνωση όσο και από το δίκτυο των επισήμων συνεργατών της. Επιπλέον,

  • Διαθέτει τεράστιο απόθεμα προϊόντων, προσφέροντας ευελιξία και άμεση υποστήριξη στις παραδόσεις.
  • Επιτυγχάνει εξαιρετικές βαθμολογίες στους δείκτες απόδοσης εφοδιαστικής αλυσίδας.
  • Λειτουργεί με αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και απαιτεί το ίδιο από τους συνεργάτες της.

 

Η Πέτρος Πετρόπουλος φέτος γιορτάζει έναν αιώνα ζωής. Ξεκίνησε το 1922 στη Θεσσαλονίκη, και από μια μικρή εταιρεία μεταμορφώθηκε σε έναν μεγάλο όμιλο εισηγμένο στο χρηματιστήριο με εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο.

Στη διάρκεια αυτών των 100 ετών, η εταιρεία έχει δημιουργήσει επιτυχημένες συνεργασίες μεγάλης διάρκειας. Εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς την εμπιστεύονται για την αντιπροσώπευσή τους στην Ελλάδα. Μία από αυτές είναι και η Shell, με την οποία η εταιρεία διατηρεί εξαιρετική συνεργασία.

Όµως τι είναι αυτό που κάνει µια εταιρεία να υπάρχει, να ευηµερεί και να αναπτύσσεται συνεχώς εδώ και 100 χρόνια;

Την απάντηση δίνει ο κ. Mιχάλης Η. Οικονοµάκης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ:
Είναι τα υλικά από τα οποία έχει φτιαχτεί, οι αξίες, ο σεβασµός, η εµπιστοσύνη στους ανθρώπους της. Οι αλλαγές θεωρούνται σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Ευκαιρίες που αξιοποιούνται µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τη σιγουριά του πρωταγωνιστή σε µια νέα συναρπαστική εποχή.

100 xronia (1)

Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!