Λιπαντικά SHELL για το επαγγελματικό σας όχημα

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

banner-google-news

Τα λιπαντικά Shell έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν τους κινητήρες σε άριστη κατάσταση. Είτε οδηγείτε το επαγγελματικό σας όχημα μέσα στην πόλη είτε διανύετε μεγάλες αποστάσεις, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ταξίδι θα είναι γρήγορο και ασφαλές. Γι’ αυτό φροντίζει η καινοτόμος τεχνολογία της Shell, η οποία εγγυάται απροβλημάτιστες διαδρομές ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

shutterstock_421583941

Το Shell Rimula δημιουργήθηκε για να κάνει τη ζωή σας στον δρόμο όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Ισχυροί αντιοξειδωτικοί παράγοντες εξουδετερώνουν τα οξέα προτού καταστρέψουν τον κινητήρα, ενώ προσαρμοστικά μόρια εμποδίζουν την εναπόθεση σωματιδίων και προστατεύουν από τη φθορά.

Η οικογένεια Shell Helix στην πιο προηγμένη σειρά της Helix Ultra ρευστότητας 0W, το οποίο τοποθετείται σε πολλά επαγγελματικά οχήματα, αντισταθμίζει πλήρως το αποτύπωμα άνθρακα του λιπαντικού. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία PurePlus, το Shell Helix Ultra συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής του κινητήρα, στη μείωση του κόστους συντήρησης, στη μείωση της κατανάλωσης λαδιού, στη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου, και στην καλύτερη καθαρότητα του κινητήρα σας.

shutterstock_54471859

Η Shell δίνει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να επιλέξουν το καταλληλότερο λιπαντικό για τον κινητήρα, και να αποκτήσουν το μέγιστο που έχει να τους προσφέρει το όχημά τους.

Γι’ αυτό οι επαγγελματίες επιλέγουν λιπαντικά SHELL.

shell (2)