Ευρωτεχνική Service Scania: Άψογη εξυπηρέτηση, σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες

Η εταιρεία μας διαρκώς εξελίσσεται στην επισκευή ακόμη και των πιο σύγχρονων μοντέλων επαγγελματικού οχήματος, και αυτό την καθιστά μοναδική, αφού δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην μπορεί να επιλυθεί.

banner-google-news

Η αγάπη για το επαγγελματικό όχημα ήταν αυτή που οδήγησε στη δημιουργία της Ευρωτεχνικής Service Scania. Με 18 χρόνια εμπειρίας στο service φορτηγών αυτοκινήτων Scania, δεν υπάρχει πρόβλημα που οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της να μην μπορούν να επιλύσουν. Επαγγελματισμός, μεράκι, γνώση, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση έχουν οδηγήσει σε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, όπως η Scania και η Shell. Επιπλέον, εξοπλισμός σε σύγχρονα μηχανήματα και διαρκής επιμόρφωση διασφαλίζουν για τους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

4scania

Κύριε Εμμανουήλ Μουτζούρη, η Ευρωτεχνική έχει μακροχρόνια εμπειρία στο εξειδικευμένο service φορτηγών αυτοκινήτων Scania. Πότε ξεκίνησε η επιχείρηση;

«Η Ευρωτεχνική Service Scania λειτουργεί από το 2001, έχοντας 21 χρόνια εμπειρίας στο εξειδικευμένο service φορτηγών αυτοκινήτων Scania. Οι πρωτεργάτες της επιχείρησης Ιωάννης Βουσβουκής και Εμμανουήλ Μουτζούρης έχουν εκπαιδευτεί και εργαστεί στην πρώτη επίσημη αντιπροσωπεία Scania της Ελλάδας επί 26 χρόνια.
Η αγάπη για τη φροντίδα του επαγγελματικού οχήματος έδωσε την ώθηση για τη δημιουργία του δικού μας χώρου».

IMG_9279

Παρέχετε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες οχημάτων. Σε ποιους τομείς δραστηριοποιείστε;

«Δημιουργήσαμε ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για όλα τα σημεία του επαγγελματικού οχήματος όπως:
-Επισκευές κινητήρων.
-Συντήρηση A/C-πλήρωση Freon.
-Πλήρης διαγνωστικός έλεγχος.
-Ηλεκτρονικές επισκευές.
-Αναρτήσεις.
-Επισκευές εμπρόσθιου συστήματος, μηχανής, σασμάν, διαφορικού.
-Έλεγχος και επισκευή συστήματος αέρα.
-Αξεσουάρ.

Η εταιρεία στελεχώνεται από ένα άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία στα οχήματα Scania, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους ιδιοκτήτες των οχημάτων, που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη, από έναν πλήρη έλεγχο μέχρι την πιο απαιτητική αποκατάσταση ζημιάς ή βλάβης».

IMG_9254

Εξειδικεύεστε στο service φορτηγών αυτοκινήτων Scania, που είναι από τις πιο αγαπημένες μάρκες των επαγγελματιών οδηγών. Πού αποδίδετε αυτή την προτίμησή τους;

«Οι σύγχρονοι επαγγελματίες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην Scania, αφού ο σχεδιασμός και ο εξοπλισμός είναι αρκετά πρωτοποριακός και μοντέρνος, ικανοποιώντας το αγοραστικό κοινό. Επίσης, σε αντίθεση με άλλες μάρκες επαγγελματικού οχήματος, η Scania διατηρεί ψηλά την τιμή στη μεταπώληση.
Τέλος στη συνείδηση αλλά και στην αντίληψη των οδηγών το brand SCANIA αποτελεί τρόπο ζωής και κουλτούρα».

Ποια είναι η σημασία της σωστής λίπανσης σε όλα τα κινούμενα μέρη του οχήματος: μετάδοση κίνησης, αρθρώσεις, πείροι κ.λπ.;

«Η σωστή λίπανση σε ένα όχημα είναι υψίστης σημασίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία τόσο του κινητήρα όσο και όλων των κινούμενων μερών.
Τα σωστά λιπαντικά δίνουν μακροζωία στον κινητήρα, μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοσή του.
Πρέπει να τονίσουμε βέβαια ότι και η αλλαγή των λιπαντικών στα κατάλληλα χρονικά διαστήματα είναι πολύ σημαντική για την άριστη λειτουργία του οχήματος».

IMG_9297

Τι εξοικονομεί ο οδηγός στο κόστος συντήρησης, επιλέγοντας ένα προηγμένο λιπαντικό;

«Όπως αναφέραμε είναι σημαντικό να επιλέγουμε το σωστό λιπαντικό και όχι το οικονομικό λιπαντικό, και αυτό γιατί το σωστό λιπαντικό δείχνει μακροπρόθεσμα τα οφέλη που θα έχει ο επαγγελματίας. Διότι η σωστή λίπανση του οχήματος εξασφαλίζει την εξοικονόμηση χρημάτων από τυχόν βλάβες που μπορεί να προκληθούν, αν χρησιμοποιηθεί λάθος προϊόν».

Η τεχνολογία Shell Rimula προσφέρει εξαιρετική προστασία από τη φθορά χάρη στο μειωμένο ιξώδες, και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου

Ποια είναι η εμπειρία σας από τη χρήση των λιπαντικών Shell;

«Με τη Shell έχουμε συνεργασία 20 ετών και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι τόσο στην εξυπηρέτηση όσο και στην ποιότητα των προϊόντων της είναι μια εταιρία που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες, αλλά και τις απαιτήσεις μας ως συνεργείο.
Επίσης να αναφέρουμε ότι η Shell προτείνεται και από την αντιπροσωπεία της Scania στην Ελλάδα ως το καταλληλότερο λιπαντικό για τα οχήματά της».

IMG_9310

Σας εμπιστεύονται τα οχήματά τους εταιρείες που είναι πυλώνες της μεταφοράς στην Ελλάδα. Θα θέλατε να μας πείτε ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ευρωτεχνικής Service Scania;

«Η εταιρεία μας διαρκώς εξελίσσεται στην επισκευή ακόμη και των πιο σύγχρονων μοντέλων επαγγελματικού οχήματος, και αυτό την καθιστά μοναδική, αφού ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα που να μην μπορεί να επιλυθεί. Επίσης το προσωπικό διαρκώς επιμορφώνεται στα σύγχρονα οχήματα, έτσι ώστε οι πελάτες μας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Τέλος η άψογη εξυπηρέτηση τόσο στον χώρο μας όσο και τηλεφωνικά ικανοποιεί και τους πιο διστακτικούς.
Επιπρόσθετα να πούμε ότι το συνεργείο μας παρέχει υπηρεσίες assistance 24/7 καθώς και κάλυψη στο εξωτερικό.
Για τους λόγους αυτούς μας εμπιστεύονται εταιρείες μεταφορών που αποτελούν πυλώνες της μεταφοράς στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη».

Βλέποντας το μέλλον στα λιπαντικά πετρελαιοκινητήρων βαρέως τύπου

Ποιες είναι οι προκλήσεις που καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση σαν τη δική σας, σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον (απαγόρευση κυκλοφορίας, καθυστερήσεις στις εφοδιαστικές αλυσίδες);

«Η μεγαλύτερη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση είναι κυρίως η διαθεσιμότητα στα ανταλλακτικά και στα λιπαντικά, αφού είναι πολύ σημαντικό για εμάς η άμεση εξυπηρέτηση. Επίσης οι συνεχείς ανατιμήσεις, οι οποίες αυξάνουν τα κόστη, είναι εξίσου μια μεγάλη πρόκληση. Ωστόσο ο σωστός προγραμματισμός μας βοήθησε να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις έκτακτες ανάγκες, αλλά και σε όλες τις προκλήσεις».

IMG_9278

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον;

«Η διαρκής εξέλιξη της τεχνολογίας στα νέα μοντέλα επαγγελματικού οχήματος είναι για εμάς πρόκληση. Είναι στόχος, αλλά και δέσμευση η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν.
Η διαρκής επιμόρφωσή μας έχει ως στόχο την προσέλκυση και νέων πελατών.
Επίσης ο εξοπλισμός σε σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα ανανεώνεται συνεχώς, ενώ σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, όπως η Shell και η Scania διασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών».

 


Διαβάστε την συνέντευξη και στο περιοδικό μας