SHELL RIMULA: Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Η τεχνολογία Shell Rimula προσφέρει εξαιρετική προστασία από τη φθορά χάρη στο μειωμένο ιξώδες, και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.

banner-google-news

SHELL RIMULA – Αυτό που έχει σημασία βρίσκεται μέσα στον κινητήρα 

Είτε μεταφέρετε άτομα είτε αγαθά, η επιχείρησή σας βασίζεται στα οχήματά σας.
Η ζωή σας είναι στενά συνδεδεμένη με την κίνηση. Οδηγείτε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις, μεταφέροντας επιβάτες ή προϊόντα, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, εσείς συνεχίζετε να εργάζεστε αδιάκοπα.
Προτεραιότητά σας είναι η έγκαιρη και ασφαλής άφιξη στον προορισμό σας.

Γνωρίζοντας πόσο σκληρά εργάζεστε, και θέλοντας να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί που θέλετε, δημιουργήσαμε το υψηλής ποιότητας λάδι κινητήρα Shell Rimula. Λειτουργεί τόσο ακούραστα όσο εσείς, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, προσφέροντας προστασία και απόδοση. Και σας υποσχόμαστε ότι θα  σας κρατήσουμε σε κίνηση. Την επόμενη φορά που θα έχετε ένα μακρύ ταξίδι μπροστά σας, να ξέρετε ότι είμαστε πίσω σας. Κάθε χιλιόμετρο, κάθε φορά.

shell_rimula (3)Το Shell Rimula δημιουργήθηκε για να κάνει τη ζωή σας στον δρόμο όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Ισχυροί αντιοξειδωτικοί παράγοντες εξουδετερώνουν τα οξέα προτού καταστρέψουν τον κινητήρα, ενώ προσαρμοστικά μόρια εμποδίζουν την εναπόθεση σωματιδίων και προστατεύουν από τη φθορά. Έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τους κινητήρες σε άριστη κατάσταση, για να κάνει κάθε ταξίδι ασφαλές, γρήγορο και χωρίς προβλήματα.

Έτσι, φροντίζοντας τον κινητήρα, το Shell Rimula αφήνει τους οδηγούς ελεύθερους να εστιάσουν στην πορεία τους. Γιατί γνωρίζουν ότι το λάδι που βρίσκεται μέσα στον κινητήρα του οχήματός τους είναι αυτό που έχει σημασία, και εμπιστεύονται την τεχνολογία Shell Rimula.

shutterstock_3182089

SHELL RIMULA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνολογία Dynamic Protection Plus

Τα λιπαντικά Shell Rimula έχουν τεχνολογία που σας υποστηρίζει παντού, όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες και οι απαιτήσεις του δρόμου. Μέσω συνεχούς καινοτομίας μπορούν να παρέχουν εξαιρετική προστασία στον κινητήρα.

Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται Dynamic Protection Plus. Είναι ένας συνδυασμός της μοναδικής τεχνολογίας Shell PurePlus με την τεχνολογία Adaptive Additive και έχει δημιουργήσει αυτό το πλήρως συνθετικό λιπαντικό κινητήρων που δρα ενεργά για να παρέχει προστασία σε 5 τομείς:

  • Μείωση των δαπανών συντήρησης
  • Έλεγχος των εκπομπών
  • Αραιότερα διαστήματα αλλαγής λιπαντικού
  • Μείωση κατανάλωσης λιπαντικού
  • Αυξημένη οικονομία καυσίμου

dynamic-protection-plus-piston

Τα εργαστήρια της Shell, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων, σας προσφέρουν το Shell Rimula, για απόδοση χωρίς συμβιβασμούς. Μια ολιστική θεώρηση της λίπανσης, από τον σκληρά εργαζόμενο κινητήρα, μέχρι και το τελευταίο σημείο λίπανσης του οχήματος. Η οικογένεια Shell Rimula εξελίσσεται συνεχώς, μέσα από την Έρευνα και Ανάπτυξη της Shell.

SHELL RIMULA ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Προστασία από οξέα

Στον κινητήρα, τα οξέα της καύσης μπορούν να διαφύγουν στον στροφαλοθάλαμο. Τα λιπαντικά χαμηλής ποιότητας μπορεί να μην προστατεύουν ζωτικά συστατικά αυτών των οξέων, οδηγώντας έτσι σε διάβρωση, που μπορεί να προκαλέσει καταστροφική βλάβη του κινητήρα. Τα λάδια Shell Rimula περιέχουν ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες, που εξουδετερώνουν τα οξέα, προτού προλάβουν να καταστρέψουν το λάδι και τον κινητήρα σας.

Προστασία από εναποθέσεις σωματιδίων

Είτε πρόκειται για εναποθέσεις στο έμβολο είτε για λάσπη στο στροφαλοθάλαμο, η βρωμιά στον κινητήρα σας μπορεί να μειώσει την απόδοσή του και να αυξήσει το κόστος καυσίμου. Τα λιπαντικά πετρελαιοκινητήρων Shell Rimula περιέχουν παράγοντες που αντιμετωπίζουν  τα σωματίδια που σχηματίζουν εναποθέσεις, ώστε να διατηρούν τους κινητήρες καθαρούς και προστατευμένους.

Έλεγχος φθοράς

Η προστασία από τη φθορά είναι ιδιαίτερα κρίσιμη σε σημεία επαφής υψηλής πίεσης, όπως στις βαλβίδες του κινητήρα και στο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα λιπαντικά πετρελαιοκινητήρων Shell Rimula έχουν προσαρμοστικά μόρια που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τον κινητήρα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ που συμβάλλει στη μείωση της φθοράς.

shell_rimula (2)


Λιπαντικά SHELL RIMULA 
  • Αύξηση της απόδοσης του κινητήρα.
  • Εξοικονόμηση καυσίμου.
  • Παράταση της διάρκειας ζωής των εξαρτημάτων, όπως λ.χ. του φίλτρου σωματιδίων, έτσι ώστε η αντικατάστασή τους να συμπίπτει με άλλες δραστηριότητες συντήρησης.
  • Επίτευξη ενός κατά το δυνατόν πιο προβλέψιμου προγράμματος συντήρησης.

Βρείτε τα λιπαντικά Shell Rimula στο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών

shell_list