Οι επαγγελματίες οδηγοί γνωρίζουν, γι’ αυτό επιλέγουν λιπαντικά Shell

banner-google-news

Γιώργος Φούστερης, οδηγός ταξί: «Είμαι δώδεκα με δεκαπέντε ώρες την ημέρα στο τιμόνι, και εργάζομαι επτά ημέρες την εβδομάδα. Πολλά χιλιόμετρα, τα περισσότερα μέσα στην πόλη. Συχνά οδηγώ μέχρι και 450 χιλιόμετρα την ημέρα, χωρίς να σβήσει η μηχανή. Απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες, που καταπονούν το αυτοκίνητο.

Γι’ αυτό προσέχω το αυτοκίνητό μου, ένα Mercedes-Benz Citan, σαν τα μάτια μου, και επιλέγω το καλύτερο για τη λειτουργία του κινητήρα του.

Για το επαγγελματικό μου όχημα επενδύω στα λιπαντικά Shell, επειδή θέλω αύξηση της απόδοσης του κινητήρα, προστασία από την καθημερινή καταπόνηση, και γιατί το συνολικό κόστος μετράει. Τα γνωρίζω και τα εμπιστεύομαι».

Η Shell εφαρμόζει παγκοσμίου επιπέδου τεχνολογικές γνώσεις στα προϊόντα της, προσφέροντας τις καλύτερες συνθέσεις για το όχημά σας. Παράλληλα, επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη, με σκοπό τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των προϊόντων της, και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που βοηθούν τη μετάβαση σε ένα σύστημα χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

shell3

Ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματικά οχήματα, τα λιπαντικά Shell φροντίζουν για την άριστη κατάσταση του κινητήρα, διατηρώντας τους στόλους φορτηγών της επιχείρησής σας σε κίνηση, και προφυλάσσοντάς σας από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Απόδοση κινητήρα, προστασία περιβάλλοντος, εξοικονόμηση καυσίμου

Η τεχνολογία λιπαντικών της Shell για τα επαγγελματικά οχήματα, όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες και οι απαιτήσεις του δρόμου, σας υποστηρίζει σε κάθε περίσταση. Μέσω συνεχούς καινοτομίας τα λιπαντικά Shell φροντίζουν τον κινητήρα του επαγγελματικού σας οχήματος, παρέχοντας εξαιρετική προστασία από τη φθορά, βελτιωμένη οικονομία καυσίμου, και σημαντική μείωση του κόστους επισκευών.

Οι επαγγελματίες οδηγοί επιλέγουν λιπαντικά Shell, γιατί γνωρίζουν ότι προσφέρουν:
• Αύξηση της απόδοσης του κινητήρα.
• Εξοικονόμηση καυσίμου.
• Παράταση της διάρκειας ζωής των εξαρτημάτων του κινητήρα.
• Ένα προβλέψιμο πρόγραμμα συντήρησης.

 

shell_rimula (2)