Λιπαντικά Shell Helix για κάθε οδηγική πρόκληση

  Απόδοση κινητήρα, προστασία περιβάλλοντος, εξοικονόμηση καυσίμου

  banner-google-news

  Η Shell, ο μεγαλύτερος προμηθευτής λιπαντικών στον κόσμο τα τελευταία 15 συνεχή χρόνια (βάσει της ετήσιας έρευνας της Kline&Company) επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη, με σκοπό τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των προϊόντων της. Η οικογένεια Shell Helix, απευθυνόμενη στην κατηγορία των επιβατηγών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών, για να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε κινητήρα. Από την επιβράδυνση της φθοράς και την παράταση της διάρκειας ζωής τους, μέχρι την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων απόδοσης και προστασίας.

  shell (3)H Shell επίσης ενδιαφέρεται για την προστασία του περιβάλλοντος, γι’ αυτό προσφέρει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο λιπαντικά κινητήρων με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Η οικογένεια Shell Helix στην πιο προηγμένη σειρά της Helix Ultra ρευστότητας 0W, που τοποθετείται σε πολλά επαγγελματικά οχήματα, αντισταθμίζει πλήρως το αποτύπωμα άνθρακα του λιπαντικού.

  Courier van
  Η οικογένεια Shell Helix σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το μέγιστο που έχει να σας προσφέρει το επαγγελματικό σας όχημα. 

  Τι προσφέρουν τα λιπαντικά Shell Helix

  • Προστασία από τη φθορά και την καταπόνηση του κινητήρα 

  Η προηγμένη σειρά Shell Helix Ultra προστατεύει τον κινητήρα από τη φθορά και την καταπόνηση, γιατί παράγεται με πρώτη ύλη το Φυσικό Αέριο και όχι το αργό πετρέλαιο. Η διαδικασία αυτή, γνωστή ως Gas-to-Liquids, οδηγεί σε προϊόντα υψηλότερης καθαρότητας και ανώτερων φυσικοχημικών ιδιοτήτων. Το αποτέλεσμα στη χρήση τους είναι εμφανές μέσα από την αντοχή των λιπαντικών και την προστασία που παρέχουν στον κινητήρα.

  • Οικονομία στην κατανάλωση λιπαντικού και καυσίμου

  Η τεχνολογία Shell PurePlus παρέχει βελτιωμένη απόδοση όσον αφορά το ιξώδες, τις τριβές και την πτητικότητα σε σύγκριση με άλλα λιπαντικά. Αυτό σημαίνει ότι, παράλληλα με την προστασία που προσφέρει στον κινητήρα του οχήματός σας, συμβάλλει επίσης στη μείωση του κόστους συντήρησης, στη μείωση της κατανάλωσης λαδιού και στη σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου.

  • pick-ups_new_2 Απόδοση και προστασία σε ακραίες συνθήκες

  Η καθημερινή οδήγηση και η κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη, όπου το όχημα πρέπει επανειλημμένα να σταματάει και να ξεκινάει, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για τον κινητήρα. Τα υψηλής ποιότητας πλήρως συνθετικά λάδια Shell Helix Ultra παρέχουν τη μέγιστη προστασία σε πολύ ζεστά ή εξαιρετικά ψυχρά κλίματα, αλλά και σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

  • Ανώτερη καθαρότητα κινητήρα

  Τα λιπαντικά Shell Helix Ultra σας βοηθούν να διατηρείτε τον κινητήρα τόσο καθαρό όσο ο εργοστασιακός. Κανένα άλλο λάδι δεν καθαρίζει καλύτερα τον κινητήρα. Με την εφαρμογή της αποκλειστικής τεχνολογίας της Shell, Active Cleansing Technology, τα λιπαντικά Shell Helix εγγυώνται ανώτερη καθαρότητα του κινητήρα και αξεπέραστη προστασία από το σχηματισμό λάσπης. 

  xelix