Νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Ιουνίου 2021

banner-google-news

Διαβάστε στο νέο τεύχος «Επαγγελματικό Όχημα» Ιουνίου

Νέο Iveco T-WAY

T85-iveco-1 (Medium)
Η Iveco ολοκληρώνει τη βαριά γκάμα Iveco WAY με το νέο φορτηγό εκτός δρόμου, που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για τις πιο δύσκολες αποστολές. Διαβάστε περισσότερα.

Renault Trucks 2021

T85-renault-1 (Medium)
Η Renault Trucks αναβαθμίζει τις σειρές T, T High, C και K για την τρέχουσα χρονιά, φέρνοντας σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά την άνεση οδήγησης, την άνεση της καμπίνας, την ασφάλεια και την παραγωγικότητα. Διαβάστε περισσότερα.

Hardox® υπογραφή Ποιότητας και Εμπιστοσύνης για τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς

T85-hardox-advert-1 (Medium)Το Hardox® είναι το κορυφαίο στον κόσμο ανθεκτικό στην τριβή (AR) ατσάλι. Σκληρό ως τον πυρήνα του, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή παραγωγικότητα στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.


Η Ανάπτυξη της Solaris Bus & Coach το 2020

T85-SOLARIS-1 (Medium)
Το 2020 η Solaris κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ευρώπη όσον αφορά τον αριθμό των ηλεκτρικών λεωφορείων που παραδόθηκαν, σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων 1560 οχημάτων και παρουσίασε αύξηση των εσόδων κατά 13,6% φθάνοντας τα 725 εκατ. ευρώ. Διαβάστε περισσότερα.

Mercedes-Benz EQT

T85-mercedes-1 (Medium)
Η Mercedes-Benz Vans παρουσιάζει το πρώτο premium όχημα στην κατηγορία των μικρών Van που είναι ιδανικό για οικογένειες και ιδιώτες που ασχολούνται με δραστηριότητες αναψυχής: την T-Class και την πλήρως ηλεκτρική έκδοσή της. Διαβάστε περισσότερα.

Nissan Navara N-Guard

T85-navara-1 (Medium)
Με τολμηρό εξωτερικό σχεδιασμό και μοναδικά στοιχεία άνεσης και πολυτέλειας στο εσωτερικό της καμπίνας, η κορυφαία έκδοση του Navara σας προ(σ)καλεί όσο ποτέ άλλοτε. Διαβάστε περισσότερα.