Hardox® υπογραφή Ποιότητας και Εμπιστοσύνης για τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς

Το Hardox® είναι το κορυφαίο στον κόσμο ανθεκτικό στην τριβή (AR) ατσάλι. Σκληρό ως τον πυρήνα του, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή παραγωγικότητα στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

banner-google-news

Τα προϊόντα Hardox από χάλυβα ανθεκτικό στην τριβή είναι παγκοσμίως φημισμένα  για την αντοχή τους στη φθορά, ακόμη και σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες. Hardox ήταν η πρώτη σύγχρονη αντιτριβική λαμαρίνα που κυκλοφόρησε το 1974. Προϊόντα κορυφαία στον κόσμο, με μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή παραγωγικότητα στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα διαθέτει μόνο η γκάμα προϊόντων Hardox. Ένας μοναδικός συνδυασμός υψηλής σκληρότητας και εξαιρετικής αντοχής.

Μόνο η SSAB Company παράγει το Hardox. Μια εταιρεία με σκανδιναβικές ρίζες, ισχυρή παράδοση και σαφές όραμα, η οποία δραστηριοποιείται στη βιομηχανία χάλυβα περισσότερα από 150 χρόνια. Το κλειδί για την επιτυχία της SSAB ήταν πάντα η συνεχής φιλοδοξία να αναπτύξει, να βελτιώσει και να καινοτομήσει στον τομέα του χάλυβα. Επίσης το μακροπρόθεσμο ενδιαφέρον της για τις επιχειρήσεις των πελατών της και η ανταπόκρισή της στις ανάγκες τους. Ευαίσθητη όσον αφορά το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα,  χρησιμοποιεί τεχνολογία ηλεκτρικού κλιβάνου για την κατασκευή χάλυβα, και πάνω από 95% ανακτημένα μέσω σκραπ μέταλλα στη διαδικασία της παραγωγής.

HARDXO (2)

Η SSAB βελτιώνει συνεχώς τις παραγωγικές της διαδικασίες για να αναπτύξει νέα και καλύτερα  προϊόντα.

Το Hardox® είναι  το υψηλότερο βιομηχανικό πρότυπο για εφαρμογές όπως οι εκσκαφείς, τα ανατρεπόμενα φορτηγά, οι θραυστήρες, τα μίξερ σκυροδέματος και άλλα. Ενισχύει την απόδοση και μεγιστοποιεί το χρόνο λειτουργίας των εργαλείων και των μηχανημάτων σας.
Η νέα γενιά αντιτριβικών λαμαρίνων Hardox® ήρθε για να το αποδείξει.  Η λαμαρίνα Hardox Tuf 500 είναι η τελευταία αναβάθμιση της σειράς Hardox®   και συνδυάζει τις καλύτερες ιδιότητες από τα Hardox®450 και Hardox® 500. Το αποτέλεσμα είναι μια αντιτριβική λαμαρίνα ασυναγώνιστη. Οι τυπικές συνθήκες εργασίας εφαρμογής περιλαμβάνουν τη φόρτωση και εκφόρτωση βαριών και αιχμηρών πετρωμάτων σε λατομεία και ορυχεία, χειρισμό μεγάλων και βαρέων τεμαχίων από σκραπ χάλυβα και υλικών κατεδάφισης, όταν κομμάτια σκυροδέματος με ράβδους οπλισμού φορτώνονται ή ρίχνονται σε φορτηγά.

HARDXO (1)

Ο χάλυβας Hardox® διατίθεται σε μια  εντυπωσιακή γκάμα τύπων, βαθμών, πλάτους και πάχους. Όπου το πάχος αποτελούσε περιορισμό, η SSAB προσφέρει πλέον πάχος Hardox® από 0,7 έως 160 mm (0,028 έως 6,30″). Αυτό  -σε συνδυασμό με νέες διαστάσεις και την ικανότητά του να λειτουργεί ως δομικός χάλυβας- επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη δημιουργικότητα και σχεδιαστικές επιλογές.

HARDOX 4

Με το συνδυασμό υψηλής σκληρότητας και αντοχής, ο χάλυβας Hardox® έχει αποδειχθεί ανθεκτικός στην τριβή, για την παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού, των ανταλλακτικών και των κατασκευών ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Ανθεκτικότητα
Γιατί η ανθεκτική και σκληρή αντιτριβική λαμαρίνα Hardox® μπορεί να αντισταθεί σε επιθετικά περιβάλλοντα προς όφελος του εξοπλισμού σας και της επιχείρησής σας. Μπορεί να δεχτεί βαριά χτυπήματα χωρίς να παραμορφωθεί, και με τις καλές ιδιότητες εργαστηρίου μπορείτε να το λυγίσετε, να του δώσετε σχήμα και να το συγκολλήσετε, ενώ θα συνεχίσει να αντιστέκεται.

Επιπλέον, η εξαιρετική αντοχή στη φθορά παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας, αυξάνει την παραγωγικότητά του και μειώνει το κόστος του.

Σκληρότητα
Ανακαλύψτε πόσο σκληρά λειτουργεί η αντιτριβική λαμαρίνα Hardox®, για να παρέχει αντοχή στη φθορά. Σε επιθετικά περιβάλλοντα, όπου οι βλάβες θραύσης μπορεί να είναι απρόβλεπτες και δαπανηρές ή ακόμη και να απειλούν την ασφάλεια του εξοπλισμού και των ανθρώπων σας, η σκληρότητα του Hardox® σας βοηθά να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους, ώστε ο εξοπλισμός σας και η επιχείρησή σας να μην καταρρεύσουν.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2310347273
Email: contactgreece@ssab.com