Τo νέο NEOPLAN Tourliner έφτασε στην Ελλάδα

banner-google-news

Τo δημοφιλές ΝEOPLAN Tourliner, που πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης σχεδίασης, καινοτομίας και φιλικότητας προς το περιβάλλον του “iF Design Award”, έφτασε στην Ελλάδα.

Το νέο Tourliner διακρίνεται για την εντυπωσιακή αισθητική τoυ, ιδιαίτερα στην μπροστινή και πίσω μάσκα και είναι εφοδιασμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα για άνετη, οικονομική και ασφαλή οδήγηση. Διαθέτει κινητήρα 460 ίππων, νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6c και αυτοματοποιημένο κιβώτιο 12 ταχυτήτων TipMatic, με ενσωματωμένο Retarder. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται δεξαμενή καυσίμου 525 λίτρων, φώτα τύπου Xenon και φώτα ημέρας/ομίχλης τύπου led και Α/C μεγάλης ψυκτικής ικανότητας και ανεξάρτητος θερμαντήρας στο χώρο οδήγησης.

Η ποιότητα και άνεση στο εσωτερικό του νέου ΝEOPLAN Tourliner, προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα για τον επιβάτη. Με 49+1+1 αναπαυτικά καθίσματα και πλούσιο εσωτερικό εξοπλισμό με οπτικοακουστικά μέσα ψυχαγωγίας, κάθε ταξίδι γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστο και απολαυστικό.

Για το νέο Tourliner o κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Νέων Φορτηγών και Λεωφορείων της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζουμε το νέο Tourliner με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Το πιο δημοφιλές λεωφορείο έγινε ακόμα καλύτερο και εντυπωσιακότερο».

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε το νέο μοντέλο και ο κ. Κων/νος Παπαδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΒΕΤΕ, ο οποίος τόνισε: «Το λεωφορείο που τόσο περίμενε η αγορά, ήρθε και εντυπωσιάζει. Όπως και το προηγούμενο μοντέλο, το νέο Tourliner θα είναι το Best Seller της αγοράς».

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΒΕΤΕ, αποκλειστικός διανομέας NEOPLAN στην Ελλάδα, προωθεί τα λεωφορεία NEOPLAN με μεγάλο εύρος υπηρεσιών, προσφέροντας υποστήριξη υψηλού επιπέδου.