Η Schmitz Cargobull κλείνει τη γραμμή παραγωγής των V.KO DRY στο Βερολίνο

Η Schmitz Cargobull AG αποφάσισε να διακόψει την παραγωγή των V.KO Van Bodies στο Βερολίνο και  να κλείσει τη γραμμή παραγωγής.

Με την επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων της το 2017, στον τομέα των van, από τρεις εως έξι τόνους, η Schmitz Cargobull ανέπτυξε και δρομολόγησε μια καινοτόμο ιδέα για τα αμαξώματα των vans. Η ποιότητα των κιτ αμαξωμάτων ήταν πειστική, αλλά στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον των φορτηγών οχημάτων, η παραγωγή στην τρέχουσα εγκατάσταση δεν είναι οικονομικά αποδοτική μακροπρόθεσμα. Η Schmitz Cargobull αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή του V.KO DRY και να κλείσει τη γραμμή παραγωγής του Βερολίνου. Για το V.KO COOL, η ανταπόκριση μετά την παρουσίαση στο IAA 2018 ήταν πολύ καλή, έτσι ώστε η στρατηγική τοποθέτηση σε αυτόν τον τομέα να είναι υπο εξέταση.

Μέχρι το κλείσιμο των εγκαταστάσεων του Βερολίνου, οι παραγγελίες που έχουν ήδη ληφθεί και επιβεβαιωθεί όπως και τα κιτ V.KO θα παραδοθούν στους πελάτες σύμφωνα με τις αντίστοιχες συμφωνίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, δεν θα λαμβάνονται πλέον νέες παραγγελίες. Σε περίπτωση επισκευών των υπερκατασκευών V.KO, η Schmitz Cargobull εξασφαλίζει ανταλλακτικά και κατάλληλες λύσεις μέσω του δικτύου της.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ