9η Δεκεμβρίου Ημέρα του Οδηγού Φορτηγών στο Βέλγιο

banner-google-news

H Βελγική Ένωση Οδικών Μεταφορών (Febetra) καθιέρωσε την 9η Δεκεμβρίου ως Ημέρα του Οδηγού Φορτηγών. Στην κίνηση αυτή οδηγήθηκε ύστερα από έρευνα που δείχνει ότι μόνο το 18% των οδηγών αισθάνονται ότι εκτιμάται η δουλειά που κάνουν. Η Febetra δηλώνει ότι θέλει όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες να εκφράσουν την εκτίμησή τους προς τους οδηγούς. Στο πλαίσιο των προετοιμασιών για την ημέρα του οδηγού φορτηγών, θα στρωθεί «κόκκινο χαλί» για τους οδηγούς στα σημεία φόρτωσης και εκφόρτωσης σε όλη τη χώρα. Θα προσφέρονται  επίσης δώρα, καφές, σνακ και κουπόνια.

Ontwerp

Για να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες, η Febetra συνεργάστηκε με τις Vanhool, Cargobull, Stas – Artrac, Delhaize, Lidl, La Lorraine, Scania, Volvo, DAF και το λιμάνι της Αμβέρσας. Όλες οι προαναφερθείσες εταιρείες θα είναι ιδρυτικοί εταίροι της εκδήλωσης.

Κάθε οδηγός φορτηγού που τυχαίνει να ταξιδεύει μέσω Βελγίου ή Ολλανδίας στις 9 Δεκεμβρίου, μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την προσφορά. Στην Ολλανδία, τα πρατήρια καυσίμων της BP θα προσφέρουν στους οδηγούς φορτηγών αντίτυπο ενός ολλανδικού περιοδικού για φορτηγά και καφέ.

Η έλλειψη επαγγελματιών οδηγών είναι οδυνηρή και ιδιαίτερα αισθητή στην Ευρώπη!