Η βραζιλιάνικη εταιρεία μεταφορών Reiter Log επιλέγει φορτηγά αερίου Scania – ξανά!

banner-google-news

Έχοντας ήδη 124 φορτηγά με κινητήρα αερίου Scania, η βραζιλιάνικη εταιρεία μεταφορών Reiter Log παρήγγειλε ακόμη 124 ίδια. Η γκάμα φορτηγών της Scania που κινούνται με φυσικό αέριο είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμη, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και αυτονομία οδήγησης έως και 1.700 χλμ.

Όλα ξεκίνησαν το 2021, όταν η βραζιλιάνικη εταιρεία μεταφορών Reiter Log αγόρασε την πρώτη παρτίδα 124 φορτηγών που κινούνται με CNG και βιομεθάνιο. Το 2022 η εταιρεία έκανε ένα ακόμη βήμα, αυξάνοντας τον στόλο των φορτηγών αερίου κατά 100%.

«Πιστεύουμε ότι είμαστε μέρος ενός βιώσιμου οικοσυστήματος και ευχαριστούμε τη Scania που μας έδωσε τρόπους να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί», λέει η Vanessa Reiter Pilz, διευθύντρια στην Reiter Log.

scania, gas2Η Scania από την πλευρά της δηλώνει γι’ αυτή τη συνεργασία: «Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη στη Scania και την εστίαση στη βιωσιμότητα, που μοιραζόμαστε εδώ και αρκετό καιρό. Πρέπει να βρούμε εταιρείες μεταφορών που πιστεύουν στη βιωσιμότητα, και κατανοούν την αξία της. Αυτό συμβαίνει στη συνεργασία μας με τη Reiter».

Η Reiter Log ιδρύθηκε το 2008, βρίσκεται στη Nova Santa Rita, στη νότια Βραζιλία. Λειτουργεί σε όλη τη Βραζιλία και τις γειτονικές χώρες Αργεντινή, Χιλή, Ουρουγουάη, Παραγουάη και Βολιβία.