Το Ετήσιο Συνέδριο «ΜΑΝ Product Market Conference 2016» στην Ελλάδα

banner-google-news

Φέτος, για πρώτη φορά η Ελλάδα επιλέχθηκε ως χώρα φιλοξενίας του ετήσιου συνεδρίου της ΜΑΝ Truck and Bus/ Sales Region East (Τομέας Πωλήσεων της Ανατολικής Ευρώπης) με τίτλο «ΜΑΝ Product Market Conference 2016», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι συμμετέχοντες, 30 άτομα περίπου, εκπροσώπησαν τις κυριότερες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, όπως ΑυAστρία, Πολωνία, Τσεχία, Ρωσία, Τουρκία, Ουγγαρία και φυσικά Ελλάδα, καθώς και τους Εισαγωγείς/ Ιmporters της περιοχής Ανατολικής Ευρώπης.

Στο συνέδριο συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι από τη ΜΑΝ Truck & Bus Γερμανίας μεταξύ των οποίων οι κκ. Roland W.Schacht, Ηead of Regional Management Eastern Europe/ CIS και Frédéric Jakowatz, Head of Product Marketing, καθώς και στελέχη από τη ελληνική εισαγωγική εταιρία ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. μεταξύ των οποίων οι κκ., Λουκάς Δρούκαλης, Διευθύνων Σύμβουλος ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ και Dr. Σταύρος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Καινούργιων Φορτηγών και Λεωφορείων ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ.

Η θεματολογία περιελάμβανε τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα της αγοράς, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα νέα προϊόντα, όπως η νέα σειρά φορτηγών ΜΑΝ TG και στις προσαρμοσμένες λύσεις που προσφέρει η ΜΑΝ.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πληροφορίες σχετικά με τις γενικές προκλήσεις του κλάδου, τη ζήτηση σε προϊόντα, λύσεις και τεχνολογίες, ενώ στις παρουσιάσεις τους εστίασαν και στις κατά τόπους προκλήσεις, το μέγεθος της αγοράς και τις τάσεις που επικρατούν στη χώρα τους.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στη σημασία της ανάπτυξης νέων προϊόντων καθώς και στον καθορισμό των προτεραιοτήτων και όλων των απαραίτητων για την προώθησή τους στοιχείων στην αγορά του φορτηγού.

Η ημερίδα πλαισιώθηκε με διάλογο σε ομάδες/ workshop με ενεργή συμμετοχή όλων των εκπροσώπων. Την επιμέλεια της διοργάνωσης και τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ.