Το εντυπωσιακό Scania Kivara R900 απο τη Ν.Αφρική

Το πανέμορφο Scania που βλέπετε στις φωτογραφίες, παραδόθηκε πρόσφατα στην μεταφορική Time Link Cargo, που εδρεύει στο Cape Town της Ν. Αφρικής. Πρόκειται για το Kivara R900, δημιούργημα του συνεργείου μετατροπών Bayside Truck and Trailer Solutions, επίσης απο το Cape Town. H εντυπωσιακή εμφάνιση θυμίζει – ελαφρώς- τις δημιουργίες του Svempas και πιο συγκεκριμένα το Chimera.

kivara r 900 (1)

H μεγάλη λίστα των μετατροπών και των εξαρτημάτων περιλαμβάνει νέο μπροστινό προφυλακτήρα, λασπωτήρες και πλήρως ανασχεδιασμένες πλαϊνές «φούστες» με πιο επιθετικό σχεδιασμό, φώτα απο το λεωφορείο Scania Touring, χαμηλή οροφή με ενσωματωμένη ηλιοροφή, οι καθρέφτες αντικαταστάθηκαν από κάμερες, η εξάτμιση αλουμινίου τρέχει κατα μήκος όλου του σασί, μαύρο ματ χρώμα με κόκκινες λωρίδες και ζάντες αλουμινίου. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά εγγυώνται στο μοντέλο μια σπορ εμφάνιση και ταυτόχρονα επιθετική.

kivara r 900 (4)

Το εσωτερικό Scania R900 Kivara είναι πλήρως επενδεδυμένο με δέρμα : τιμόνι, καθίσματα, πόρτες. Ένα ισχυρό ηχοσύστημα με 12 ηχεία (3 σε κάθε πόρτα και 6 πίσω απο τα καθίσματα) υπόσχεται υψηλές εντάσεις.

kivara r 900 (7)

Περνώντας στην «καρδιά του κτήνους» έχουμε ένα σύνολο που χάρη σε τροποποιήσεις παράγει 900 hp. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούνται μηχανικά μέρη απο τις μηχανές της Scania που εξοπλίζουν θαλάσσια σκάφη ενω ο επαναπρογραμματισμός της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου (ECU), καθώς και η έγχυση του οξείδιου του αζώτου (N2O), γνωστού ως Nitro, ανεβάζουν την απόδοση εως τους 1400 ίππους. To όλο project στοίχισε περίπου 300 χιλιάδες δολάρια .

Δείτε το video :

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ