Συνεργείο Ε. Παπαναστασίου : Αξιόπιστος συνεργάτης!

Για ποιοτικό και αξιόπιστο service, στις καλύτερες τιμές επισκεφθείτε το πιο ολοκληρωμένο συνεργείο φορτηγών της Βοιωτίας!

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Το 1997 ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Παπαναστασίου ένα από τα πιο δυναμικά συνεργεία στην περιοχή της Θήβας. Μηχανολόγος – Μηχανικός ο ίδιος, ακολούθησε το όραμά του και οργάνωσε ένα άρτιο συνεργείο επισκευής βαρέων οχημάτων σε μια έκταση 20.000 μέτρων. Παράλληλα πρόσθεσε υπηρεσίες  πλυντηρίου, λιπαντηρίου και φανοποιείου για τις μάρκες VOLVO, SCANIA, DAF, Mercedes-Benz και MAN κ.ά. Σχεδόν κάθε ανάγκη επισκευής και συντήρησης βαρέων οχημάτων μπορούσε να ικανοποιηθεί από το Συνεργείο του Ευάγγελου Παπαναστασίου.

DCIM100MEDIADJI_0108.JPG

Με σκληρή δουλειά, οργάνωση,  εξειδίκευση και υπευθυνότητα,  απέκτησε επάξια ευρεία φήμη σε όλη την Ελλάδα ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και ανταγωνιστικότερα συνεργεία στον Νομό Βοιωτίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με σταθερό γνώμονα την άρτια και ουσιαστική εξυπηρέτηση ο Ε. Παπαναστασίου επένδυσε στην απόκτηση των πιο σύγχρονων διαγνωστικών μηχανημάτων και φρόντισε να στελεχώσει την ομάδα του με καταρτισμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με πολυετή εμπειρία, δυναμισμό και επαγγελματισμό το Συνεργείο «Ε. Παπαναστασίου» δεν άργησε να ενταχθεί στη λίστα των επίσημων αντιπροσώπων  του Ομίλου Σαρακάκη “VOLVO TRUCKS & BUSES”, παρέχοντας υπηρεσίες σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα και τις προδιαγραφές της εταιρείας.44126939_2164118880512629_8909265771234852864_o

Το έμπειρο και καταρτισμένο  προσωπικό είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα κάθε είδους μηχανική βλάβη σε όλους τους τύπους φορτηγών VOLVO, SCANIA, DAF, Mercedes – Benz και MAN, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο εντός συνεργείου όσο και οπουδήποτε απαιτηθεί, πάντα με την ίδια προθυμία και κατανόηση στις ανάγκες του πελάτη.

Στο συνεργείο εκτελούνται επίσης εργασίες turbo αλλά και εργασίες φανοποιείας, δημιουργώντας έτσι μια κάθετη μονάδα επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η εταιρία εισάγει παράλληλα τα ποιοτικότερα φορτηγά, ελκυστήρες και ρυμουλκούμενα από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να βρουν το κατάλληλο όχημα για τις ανάγκες τους ελεγμένο από τους μηχανικούς της εταιρίας και με εγγύηση ενός έτους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για κάθε βλάβη βαρέων οχημάτων αλλά και για ποιοτικά μεταχειρισμένα επαγγελματικά οχήματα επισκεφτείτε την εταιρία «Ε. Παπαναστασίου» στη Θήβα Βοιωτίας, θέση Καρυά, στην περιφερειακή Οδό Θηβών – Λιβαδειάς.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ