Συνεργασία Foodlink και Geek+ για αυτοματοποιημένα συστήματα αποθηκών

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Στις ταχύτατες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην ελληνική αγορά των logistics και στις κινήσεις που επιχειρεί η Foodlink προκειμένου να εκμεταλλευθεί το νέο περιβάλλον, αναφέρθηκε η διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας, στο πλαίσιο του 3ου Συνεδρίου εταιρειών μικρής κεφαλαιοποίησης που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Σύμφωνα με χρηματιστηριακούς αναλυτές, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αχιλλέας Μάμαλης τόνισε πως τα αυτοματοποιημένα συστήματα αποθηκών αποτελούν το μέλλον της αγοράς και για τον λόγο αυτό η Foodlink έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με την κινεζική εταιρεία GEEK+, που εξειδικεύεται στον συγκεκριμένο τομέα.

Η συνεργασία είναι διπλή, καθώς η Foodlink όχι μόνο κάνει χρήση των μηχανημάτων της GEEK+ αλλά παράλληλα τα προωθεί στην εγχώρια αγορά (πωλήσεις προς τρίτους).

Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο την πολύ μεγάλη αύξηση της δυναμικότητας της εταιρείας, τη διεύρυνση του πελατολογίου της, την πολύ υψηλή ακρίβεια εκτέλεσης των εργασιών της, αλλά και την καταλληλότητα εξυπηρέτησης των μικρού ύψους παραγγελιών, όπως αυτών που αφορούν τις συναλλαγές του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εισηγμένης, η άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν θα σταματήσει όταν αντιμετωπιστεί η τρέχουσα πανδημία, αλλά αντίθετα το ηλεκτρονικό εμπόριο θα κερδίσει μερίδιο σε βάρος των πωλήσεων λιανικής στα φυσικά καταστήματα.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ