Η SPEEDEX σύμμαχος του ΣΕΓΑΣ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

banner-google-news

Πλήθος κόσμου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στάθηκε στη γραμμή εκκίνησης για τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στις 13-14 Νοεμβρίου. Η Speedex, ως «νέος σύμμαχος» του ΣΕΓΑΣ,  ανέλαβε το έργο της υποστήριξης της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, παρέχοντας το προσωπικό της και τον στόλο 21 οχημάτων για τη μεταφορά του ρουχισμού των δρομέων, από την εκκίνηση της Αυθεντικής Διαδρομής στον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο.

speedex (Medium)

Η νέα συνεργασία  της Speedex  με τον ΣΕΓΑΣ παρουσιάστηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας στις 8 Νοεμβρίου.  Η εταιρεία μεταφορών Speedex ανέλαβε τον κύριο όγκο μεταφορών στους αγώνες της Ομοσπονδίας, όπως είναι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, ο Ημιμαραθώνιος, οι αγώνες Run Greece και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Όσον αφορά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο φέτος, η εταιρεία σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον ΣΕΓΑΣ «για την εξαιρετική συνεργασία και την ευκαιρία που μέσω αυτής, μας προέτρεψε να γίνουμε μέρος μίας σπουδαίας παγκόσμιας αθλητικής διοργάνωσης».
Και δηλώνει: «Για εμάς στη SPEEDEX, κάθε τερματισμός είναι και μια νέα αφετηρία».