Η Ford Motor Ελλάς μεγάλος χορηγός του 8ου XTERRA Greece

banner-google-news

Υποστηρίζοντας σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν στη χώρα μας την άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες, η Ford Motor Ελλάς αποτέλεσε το μεγάλο χορηγό του φετινού 8ου XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge, που διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το διήμερο 16-17 Οκτωβρίου από την XTERRA Greece – TRIMORE και το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Καθηλωτική ήταν η παρουσία της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E.

XTerra_Ford_00 (Medium)

Στο πλαίσιο του 8ου XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge και με την αμέριστη στήριξη της Ford Motor Ελλάς, εκατοντάδες κορυφαίοι και ερασιτέχνες τριαθλητές και αθλητές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο βρέθηκαν στην Ακτή της Βουλιαγμένης για να λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις προσπάθειές τους στην κολύμβηση, την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο.

XTerra_Ford_02 (Medium)

Φέτος, χάρη στη διεξαγωγή του Cross Aquathlon δύο αποστάσεων, οι διοργανωτές έδωσαν τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους αθλητές να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία και να γνωρίσουν το ορεινό τρίαθλο, αλλά και την κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης (O.W.S.), που εκτός από την απόσταση του 1, 2,5 και 5 χλμ., περιελάβανε κι έναν πρωτότυπο αγώνα ταχύτητας 200 μέτρων σε σειρές των 20 ατόμων.

Δείτε το σχετικό βίντεο: