Η Renault χορηγός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, με όλη τη σύγχρονη γκάμα οχημάτων της

banner-google-news

Το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα άνθρακα έδειξε η Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα της στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε. Και το ανέδειξε έμπρακτα, αναλαμβάνοντας την επίσημη Χορηγία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, που διεξήχθη το διήμερο 13 και 14 Νοεμβρίου 2021.

Οι 30.000 δρομείς που συμμετείχαν προέρχονταν από 83 διαφορετικές χώρες και από 100 διαφορετικές εθνικότητες, ενώ έλαβαν μέρος στους αγώνες 5.000 μέτρων, 10.000 μέτρων και του κλασσικού Μαραθωνίου δρόμου. Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, με χρόνο 02:16:49. Πρώτη γυναίκα που έκοψε το νήμα του τερματισμού ήταν η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, αθλήτρια του ΓΣ Γλυφάδας, με χρόνο 02:41:30.

Η Renault, στο πλαίσιο της επίσημης χορηγίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, διέθεσε μεγάλο αριθμό οχημάτων, από όλη τη σύγχρονη γκάμα της. Μια γκάμα που χαρακτηρίζεται από την υψηλή εμπλεκόμενη τεχνολογία, είτε πρόκειται για μοντέλα που εξοπλίζονται με κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης / LPG), είτε πρόκειται για υβριδικά συστήματα κίνησης.

Τη διοργάνωση πλαισίωσαν, μεταφέροντας στελέχη και αθλητές, το best seller Clio, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα, Renault Captur, το επιβλητικό SUV Kadjar, αλλά και το νέο, υπερσύγχρονο κουπέ SUV Renault Arkana.

Το αυτοκίνητο που ηγήθηκε της κούρσας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών και συντρόφεψε το νικητή από τον Μαραθώνα, μέχρι την πανηγυρική του είσοδο στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου έλαβε χώρα και ο τερματισμός του αγώνα, ήταν το εντυπωσιακό Arkana, που διακρίνεται για την αθλητική του σιλουέτα, την κορυφαία ευρυχωρία του και την υβριδική τεχνολογία κίνησης.

Παράλληλα, το Renault Captur ήταν το αυτοκίνητο που ηγήθηκε του αγώνα των 5.000 χλμ., νικητής του οποίου στέφθηκε ο Χρήστος Παπούλιας, με χρόνο 00:14:45.

Η Renault ανανεώνει το ραντεβού της με τον ΣΕΓΑΣ, για την Επίσημη Χορηγία του Ημιμαραθωνίου, το Μάρτιο του 2022.