Παραγγελία ρεκόρ για την Opel: 2.000 Vivaro-e απο την British Gas

banner-google-news

Η Vauxhall, η Βρετανική αδελφή μάρκα της Opel ανακοίνωσε ότι έλαβε παραγγελία για 2.000 νέα, πλήρως ηλεκτρικά Vivaro-e van από την British Gas. Προστιθέμενη στα 1.000 οχήματα που αγοράστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, η παραγγελία της Vauxhall αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη του είδους στο χώρο των επαγγελματικών BEV (ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας) στη Μ. Βρετανία. Και τα 3.000 ηλεκτρικά οχήματα θα βρίσκονται στο δρόμο μέχρι το 2022.

Η Centrica, ιδιοκτήτρια της British Gas, έχει δεσμευτεί να εξηλεκτρίσει όλο το στόλο των 12.000 οχημάτων της μέχρι το 2025 –  πέντε χρόνια νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό – και θα προχωρήσει σε περαιτέρω παραγγελίες ηλεκτρικών οχημάτων καθώς αυτά θα γίνονται διαθέσιμα στην πορεία από τη Vauxhall.

Ο Chris O’Shea, Chief Executive της Centrica, δήλωσε: «Δίνουμε το καλό παράδειγμα όχι μόνο μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων για τους πελάτες και τις κοινότητές μας, αλλά περιορίζοντας και το δικό μας περιβαλλοντικό αποτύπωμα, και επιταχύνοντας το ρυθμό που γίνεται αυτό. Ο πλήρης εξηλεκτρισμός του στόλου μας θα κάνει τη μεγάλη διαφορά.

«Την ίδια στιγμή συνεργαζόμαστε με κατασκευαστές οχημάτων όπως η Vauxhall πάνω σε λύσεις και υπηρεσίες για αγοραστές ηλεκτρικών οχημάτων όπως τα σημεία φόρτισης, η υποδομή και τα καινοτόμα τιμολόγια EV με πιο οικονομική φόρτιση τις νυχτερινές ώρες και δωρεάν χιλιόμετρα EV.»

Opel Vivaro-e
Ο Paul Willcox, Διευθύνων Σύμβουλος της Vauxhall Motors, δήλωσε: «Χαίρομαι που η  British Gas έχει προσθέσει ακόμα περισσότερα πλήρως ηλεκτρικά Vauxhall Vivaro-e vans στην αρχική παραγγελία που τώρα αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη παραγγελία ηλεκτρικών οχημάτων για επαγγελματικό στόλο στη Μ. Βρετανία. Ως η παλαιότερη Βρετανική μάρκα αυτοκινήτου από το 1903, θα ήθελα να ευχαριστήσω την British Gas, μία ακόμα βρετανική επιχείρηση για την πιστότητα και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στη Vauxhall.

Vauxhall Vivaro-e

«Παραγγελίες τέτοιου μεγέθους για το πλήρως ηλεκτρικό van μας επιβεβαιώνουν ότι το Vauxhall Vivaro-e μπορεί να συμβάλλει στη μετάβαση σε οχήματα χαμηλών εκπομπών ρύπων, που βελτιώνουν την ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα»

saloni_digital_ MAGAZINE INSIDE PAGES_2020-12_FINAL-03