Νέες εκδόσεις VW Caddy με φυσικό αέριο

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Στην 86η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που πραγματοποιήθηκε το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου η VW παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα τις νέες εκδόσεις «TGI BlueMotion» του Caddy. Πρόκειται ουσιαστικά για τις εκδόσεις που αντικαθιστούν τις εκδόσεις «Ecofuel» της προηγούμενης γενιάς Caddy και είναι αυτές που δίνουν τη δυνατότητα στον ειδικής μετατροπής 1400άρη κινητήρα βενζίνης να χρησιμοποιεί ως καύσιμο το φυσικό αέριο. Παράλληλα η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει τις νέες εκδόσεις και σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 6 σχέσεων.

Το νέο VW Caddy TGI BlueMotion -που αναμένεται να λανσαριστεί στις αρχές του καλοκαιριού- θα είναι διαθέσιμο σε επιβατικές και επαγγελματικές εκδόσεις καθώς και με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο. Ο 1400άρης κινητήρας αποδίδει 110 ίππους και 200 Nm ροπής ενώ η μέση κατανάλωση φυσικού αερίου ορίζεται στα 4,1 kg/100 χλμ.

Οι τέσσερις (ή πέντε στο Caddy Maxi) δεξαμενές φυσικού αερίου συνολικής χωρητικότητας 26 κιλών (ή 37 κιλών στο Caddy Maxi) εδράζονται κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης. Επιπλέον, υπάρχει και μια δεξαμενή 13 λίτρων για βενζίνη η οποία χρησιμοποιείται κατά την εκκίνηση και μέχρι να «ζεσταθεί» ο κινητήρας, σε θερμοκρασίες κάτω από -10 βαθμούς Κελσίου.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!