Οι Μεταφορείς εντάχθηκαν στα μέτρα στήριξης όσων πλήττονται από τον COVID-19

Οι Μεταφορείς εντάχθηκαν στα μέτρα στήριξης όσων πλήττονται από τον COVID-19
SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι στα μέτρα στήριξης όσων πλήττονται από τον Κορωνοιό εντάσσονται πλέον οι οδικοί μεταφορείς και το σύνολο των εμπορευματικών μεταφορών: οδικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και ακτοπλοικές μεταφορές εμπορευμάτων.

Το YouTruck.gr και το περιοδικό Επαγγελματικό Όχημα υποστήριξε ενεργά το αίτημα των μεταφορέων να ενταχθούν κι αυτοί στα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε η κυβέρνηση, με δημοσίευση και προβολή του αιτήματος αυτού από τις οικείες ενώσεις και τα συνδικάτα του κλάδου των Μεταφορέων.

Σχετικά άρθρα:

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό για την εξαίρεση των Μεταφορέων από τα έκτακτα μέτρα στήριξης

Γιατί οι οδικοί μεταφορείς δεν εντάσσονται στα μέτρα στήριξης όσων πλήττονται από τον COVID-19;

Το youtruck.gr βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών οδηγών και ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας για να ακουστούν οι απόψεις, τα ερωτήματα και τα παράπονά τους.
Μπείτε στη σελίδα μας στο facebook και στείλτε μας ανά πάσα στιγμή τα ερωτήματα, τα παράπονα, τις απόψεις και τις φωτογραφίες σας. Εναλλακτικά μπορείτε να τα στείλετε στο info@youtruck.gr 

Εμείς θα φροντίσουμε να τα δημοσιεύσουμε και να τα μεταφέρουμε στους αρμόδιους φορείς για τις απαντήσεις και την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων και των παραπόνων σας. 

Epaggelmatik;o Oxhma

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ