Mercedes-Benz : Πρωτιά στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών,φορτηγών και λεωφορείων

Στην Ελληνική αγορά η Μercedes-Benz  σημειώνει αύξηση 20% στις ταξινομήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων έναντι του 2016 και κατατάσσεται πρώτη στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών στην κατηγορία των μεσαίων και μεγάλων vans (Vito & Sprinter) για 5η συνεχόμενη χρονιά!

2017_X-ClassRanges

Συγκεκριμένα  259 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, 139 βαρέα επαγγελματικά οχήματα (φορτηγά) και 16 λεωφορεία Μercedes-Benz & Setra (πηγή: ΣΕΑΑ). Τόσο στα φορτηγά όσο και στα λεωφορεία, η Mercedes-Benz Ελλάς κατετάγη επίσης 1η στις πωλήσεις! Ειδικά στα λεωφορεία, το μερίδιο αγοράς ξεπερνά το 32% (32,6%).

Επιτυχία σημειώνει και η Χ-Class, το νεότερο μοντέλο στη γκάμα της Mercedes που έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε συγκεκριμένες – προς το παρόν – χώρες, τον Νοέμβριο του 2017. Περισσότερα από 1.900 pick-up πουλήθηκαν ήδη σε πελάτες εντός Ευρώπης. Η αναμενόμενη αύξηση των πωλήσεων θα συμβεί με το λανσάρισμα του μοντέλου σε νέες αγορές, καθώς στις αρχές του 2018 το αυτοκίνητο θα εμφανιστεί στις αγορές της Ν. Αφρικής και της Αυστραλίας, ενώ θα ακολουθήσουν η Αργεντινή και η Βραζιλία το 2019.

Mercedes-Benz Tourismo: Fahrvorstellung: Der neue Mercedes-Benz Tourismo

Ο κος Ι. Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς δήλωσε: «Το να καταφέρει μία εταιρεία να τερματίσει πρώτη σε πωλήσεις κάποια στιγμή, μπορεί να θεωρηθεί συγκυριακό γεγονός. Ωστόσο, το να διατηρείται στην πρώτη θέση ανάμεσα στους ανταγωνιστές της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά εν μέσω ενός γενικότερα δυσχερούς επιχειρηματικού και οικονομικού περιβάλλοντος, σημαίνει ότι αποτελεί την αδιαμφισβήτητη επιλογή τόσο στην καρδιά όσο και στο μυαλό του Έλληνα καταναλωτή που αναζητά ασφάλεια, ποιότητα, αξιοπιστία, διαχρονικότητα και σχέση τιμής-αξίας. Έχουμε τη χαρά να ανταμειβόμαστε για ακόμη μία χρονιά με την πρωτιά στις πωλήσεις ανάμεσα στους premium κατασκευαστές, χωρίς αστερίσκους και «δημιουργική» αριθμητική. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και αντανακλούν τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από το «αστέρι»: Ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο, οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι εφάμιλλες της ποιότητας των προϊόντων που εισάγουμε ενώ η έμφαση που δίνουμε σε ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας αντικατοπτρίζουν το σεβασμό της μάρκας στο περιβάλλον όπου δραστηριοποιείται.

2017_VANS_PICTURE01422s

Είμαι περήφανος τόσο για την ομάδα μας και το πάθος που τη διακατέχει, όσο και για το εξαιρετικό Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της MercedesBenz σε όλη την Ελλάδα. Το τρίπτυχο «Κορυφαία Προϊόντα – Κορυφαίο Ανθρώπινο Δυναμικό – Κορυφαίο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο» φέρνει σημαντικές διακρίσεις για τη μάρκα σε όλους τους τομείς: το 2017 συμπεριληφθήκαμε στη λίστα του Top 20 των πιο αξιοθαύμαστων εταιριών στην Ελλάδα “Most Admired Companies” του περιοδικού Fortune, ενώ αποσπάσαμε το πρώτο βραβείο Καλύτερης Φήμης “Famous Brands” ανάμεσα σε όλες τις μάρκες της κατηγορίας «Αυτοκίνητο» που προκύπτει από αυθόρμητες απαντήσεις του κοινού. Παρ’ όλο που οι προκλήσεις είναι πολλές και οι αλλαγές που πρόκειται να συντελεστούν στην αυτοκίνηση στο εγγύς μέλλον θα είναι ραγδαίες, ως εφευρέτες του αυτοκινήτου δεν εφησυχάζουμε ούτε λεπτό. Δεν σταματάμε να οδηγούμε τις εξελίξεις, να κοιτάμε μπροστά και να καινοτομούμε. Είμαι σίγουρος ότι και το 2018 η μάρκα μας θα συνεχίσει τη δυναμική της πορεία και θα εξακολουθήσει να κάνει περήφανους όσους την επέλεξαν. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους όσοι μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια μας φέρνουν στην πρώτη θέση των πωλήσεων ανάμεσα στους premium κατασκευαστές και μέσα στην πρώτη δεκάδα του συνόλου της αγοράς. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος να κάνουμε αυτό που τόσο καλά γνωρίζουμε: να εκπλήσσουμε και να ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας με νέα, καινοτόμα προγράμματα και υπηρεσίες!» 

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ