Η Maritime Transport προσθέτει 355 τράκτορες Volvo στον στόλο της

banner-google-news

Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα παραγγελία της Maritime περιλαμβάνει 355 νέους Volvo FH τράκτορες, που θα φτάσουν σε παρτίδες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022. Θα διανεμηθούν σε πάνω από 40 τοποθεσίες της Maritime στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναμένεται να καλύπτουν ο καθένας περίπου 125.000 χιλιόμετρα ετησίως τόσο σε εμπορευματοκιβώτια όσο και σε εργασίες διανομής.

Κάθε νέος τράκτορας περιλαμβάνει τον κινητήρα Euro-6 D13TC της Volvo, ο οποίος διαθέτει πιο αεροδυναμική σχεδίαση, καθώς και ένα σύστημα I-See που βασίζεται σε χάρτες που διαβάζουν το δρόμο 2 χιλιόμετρα μπροστά, για να βελτιστοποιήσει τη στρατηγική αλλαγής ταχυτήτων, διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή απόδοση καυσίμου.

Επιπλέον, το FH με I-Save χρησιμοποιεί turbo-compounding, για να επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί χαμηλότερες στροφές και υψηλότερη ταχύτητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, συμβάλλοντας σε μια πιο ομαλή, πιο αθόρυβη και πιο οικονομική διαδρομή.

Κάθε νέο όχημα εξοικονομεί 16 τόνους CO2 ετησίως σε σύγκριση με τα προηγούμενα Euro 6 Volvo των 460 ίππων στον στόλο της Maritime, δημιουργώντας σημαντική εξοικονόμηση 8.264 τόνων CO2 ετησίως έναντι ενός στόλου παρόμοιου μεγέθους. Κάθε όχημα διαθέτει διετές συμβόλαιο Volvo Blue, που καλύπτει προληπτική συντήρηση, κόστος σέρβις και  απομακρυσμένη σύνδεση συνεργείου.

«Η απόφαση να παραγγείλουμε έναν μεγάλο αριθμό οχημάτων Volvo ελήφθη όταν εισήγαγαν τον κινητήρα Euro-6 D13TC. Πραγματοποιήσαμε μια ολοκληρωμένη δοκιμή καυσίμου, η οποία συγκρίνει την πρώτη γενιά FH με το I-Save με άλλα οχήματα του στόλου μας, και είδαμε εξαιρετικά αποτελέσματα», δήλωσε στον Τύπο ο διευθυντής του στόλου Paul Heyhoe.