Ημερολόγιο Μάϊου 2021: Φώτιος Τριανταφύλλης

banner-google-news

Το περιοδικό Επαγγελματικό Όχημα παρουσιάζει ένα πρωτότυπο ημερολόγιο που θα φτάνει στα χέρια σας μήνα – μήνα με ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας για τα μικρά παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά με σοβαρές ασθένειες.

Κάθε σελίδα αυτού του ημερολογίου φιλοξενεί και έναν οδηγό, που θα υπενθυμίζει στη μεγάλη μας οικογένεια ότι όλοι μαζί μπορούμε να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στα προσωπάκια των μικρών μας φίλων που μας έχουν ανάγκη.

Η μεγάλη ομάδα των αυτοκινητιστών, το Make A Wish Ελλάδος και το Περιοδικό Επαγγελματικό Όχημα γίνονται μια γροθιά με κοινό στόχο!
Υιοθετούμε Ευχές και γινόμαστε ένας κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα αγάπης του Make A Wish!

Ο στόχος μας είναι η ευχή του Γιώργου
Ο Γιώργος είναι 10 ετών και παλεύει μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Η επιθυμία που θα αλλάξει τη ζωή του αν πραγματοποιηθεί είναι μια υπέργεια πισίνα στην ταράτσα του σπιτιού του κάπου στην Κρήτη.

Προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε το ποσό των €3.700 μέχρι το τέλος του 2021!
Τα βήματα είναι απλά και θα φέρουν το Γιώργο πιο κοντά στο όνειρό του:

 1. Μπαίνετε στο https://www.donate.makeawish.gr/index.php?ty=1 online δωρεά με τη λέξη YOUTRUCK και το ΚΙΝΗΤΟ σας στα σχόλια.
  Εναλλακτικά:
 2. Κάνετε μία κατάθεση σε έναν εκ των κάτωθι λογαριασμών σημειώνοντας ομοίως τη λέξη YOUTRUCK και το ΚΙΝΗΤΟ σας στην αιτιολογία
  Τράπεζα Πειραιώς: GR6001720210005021032403315
  Τράπεζα Alpha Bank: GR9001401220122002002010774
  Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: GR3001107150000071547013137
 3. Στην αρχή κάθε μήνα και μαζί με την ανακοίνωση του νέου οδηγού-πρωταγωνιστή μας θα ενημερώνεστε για το σύνολο του ποσού που συγκεντρώθηκε τον μήνα που πέρασε ώστε να γνωρίζετε την εξέλιξη της συλλογικής δωρεάς.
 4. Για την κάθε μεμονωμένη δωρεά θα λαμβάνετε απόδειξη δωρεάς στο όνομά σας ή τιμολόγιο στα στοιχεία της εταιρείας σας καθώς και ευχαριστήρια επιστολή. Είναι πολύ σημαντικό να σημειώνετε το κινητό σας τηλέφωνο για το σκοπό αυτό. Σας ευχαριστούμε.

Φώτιος Τριανταφύλλης, ο ευγενικός οδηγός από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας

Ο Φώτιος Τριανταφύλλης αγάπησε από νωρίς το επάγγελμα του οδηγού. Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε; Στο οικογενειακό του περιβάλλον ήταν όλοι επαγγελματίες οδηγοί. Ο ίδιος θυμάται από μικρός να τους ακολουθεί στα ταξίδια, στη θέση του συνοδηγού και να ονειρεύεται να πιάσει και ο ίδιος το τιμόνι. Και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα στα 22 του χρόνια. Έκτοτε είναι οδηγός ηλεκτροκίνητων λεωφορείων στο κέντρο της Αθήνας.

Στα 25 χρόνια της καριέρας του έχει ζήσει πολλά και δεν έχει λίγες ιστορίες να διηγηθεί. Μα αυτό που θα του μείνει αξέχαστο είναι η πρώτη φορά που η πεθερά του μπήκε στο λεωφορείο του ως επιβάτης. Φτάνοντας στο τέρμα σκέφτηκε να την κεράσει έναν καφέ. Γυρνώντας, διαπίστωσε ότι το όχημα είχε κυλήσει στην κατηφόρα και είχε παρκάρει μόνο του στο στενό χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει ατύχημα. Σήμερα το θυμάται και γελάει, τότε όμως κόντεψε να πεθάνει από την αγωνία του! Μα να του συμβεί τέτοιο πράγμα την ημέρα που η πεθερά του μπήκε πρώτη φορά στο δρομολόγιο;

 

Κατεβάστε τον μήνα Μάϊο σε pc και κινητό και συμβάλλετε κι εσείς στη διάδοση του στόχου μας για να υποστηρίξουμε το Make A Wish Ελλάδος να εκπληρώσει όσο περισσότερες ευχές παιδιών το 2021! 

Δείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συμβάλλετε για την υποστήριξη των σκοπών του Make a Wish κάνε μια ευχή Ελλάδος!

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) 

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 500.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 400 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 36 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχουμε εκπληρώσει περισσότερες από 2.500 ευχές.

Δείτε Ιστορίες Ευχών

Εάν είστε εταιρεία

Στείλτε SMS τη λέξη WISH στο 19808
(χρέωση 2,48€ – εφαρμόζεται επιπλέον τέλος συνδρ. κιν. βάσει του μηνιαίου λογαριασμού)

 YOUTRUCK CALENDAR_2021_FINAL_05 MAY_1920x1080_GR

YOUTRUCK CALENDAR_2021_FINAL_05 MAY_1080x1920_GR