Ημερολόγιο Φεβρουαρίου 2021: Βαγγέλης Πετράκης

Οι Επαγγελματίες Οδηγοί «βγαίνουν από τα ρούχα τους» σε ένα ξεχωριστό ημερολόγιο για το 2021!

banner-google-news

Το περιοδικό Επαγγελματικό Όχημα παρουσιάζει ένα πρωτότυπο ημερολόγιο που θα φτάνει στα χέρια σας μήνα – μήνα με ένα μήνυμα αγάπης και ελπίδας για τα μικρά παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά με σοβαρές ασθένειες.

Κάθε σελίδα αυτού του ημερολογίου φιλοξενεί και έναν οδηγό, που θα υπενθυμίζει στη μεγάλη μας οικογένεια ότι όλοι μαζί μπορούμε να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στα προσωπάκια των μικρών μας φίλων που μας έχουν ανάγκη.

Η μεγάλη ομάδα των αυτοκινητιστών, το Make A Wish Ελλάδος και το Περιοδικό Επαγγελματικό Όχημα γίνονται μια γροθιά με κοινό στόχο!
Υιοθετούμε Ευχές και γινόμαστε ένας κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα αγάπης του Make A Wish!

Ο στόχος μας είναι η ευχή του Γιώργου
Ο Γιώργος είναι 10 ετών και παλεύει μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Η επιθυμία που θα αλλάξει τη ζωή του αν πραγματοποιηθεί είναι μια υπέργεια πισίνα στην ταράτσα του σπιτιού του κάπου στην Κρήτη.

Προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε το ποσό των €3.700 μέχρι το τέλος του 2021!
Τα βήματα είναι απλά και θα φέρουν το Γιώργο πιο κοντά στο όνειρό του:

 1. Μπαίνετε στο https://www.donate.makeawish.gr/index.php?ty=1 online δωρεά με τη λέξη YOUTRUCK και το ΚΙΝΗΤΟ σας στα σχόλια.
  Εναλλακτικά:
 2. Κάνετε μία κατάθεση σε έναν εκ των κάτωθι λογαριασμών σημειώνοντας ομοίως τη λέξη YOUTRUCK και το ΚΙΝΗΤΟ σας στην αιτιολογία
  Τράπεζα Πειραιώς: GR6001720210005021032403315
  Τράπεζα Alpha Bank: GR9001401220122002002010774
  Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: GR3001107150000071547013137
 3. Στην αρχή κάθε μήνα και μαζί με την ανακοίνωση του νέου οδηγού-πρωταγωνιστή μας θα ενημερώνεστε για το σύνολο του ποσού που συγκεντρώθηκε τον μήνα που πέρασε ώστε να γνωρίζετε την εξέλιξη της συλλογικής δωρεάς.
 4. Για την κάθε μεμονωμένη δωρεά θα λαμβάνετε απόδειξη δωρεάς στο όνομά σας ή τιμολόγιο στα στοιχεία της εταιρείας σας καθώς και ευχαριστήρια επιστολή. Είναι πολύ σημαντικό να σημειώνετε το κινητό σας τηλέφωνο για το σκοπό αυτό. Σας ευχαριστούμε.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ (επίσημα) και για όλους τους φίλους και γνωστούς…
Ο ΣΥΡΟΜΕΝΑΚΙΑΣ ή Ο ΔΩΘΕ ΚΕΙΘΕ ή Ο ΒΑΝΖΕΛ

Βέρος Περιστεριώτης – Ανθοπουλιώτης από τα γεννοφάσκια του. Γεννήθηκε το 1970 από μπαμπά νησιώτη (Ανδριώτη) και μητέρα Καριστιανή. Αλάνι, διάολος και υπερκινητικός. Στα νεανικά του χρόνια υπήρξε μηχανόβιος, και για το χαρτζιλίκι σέρβιρε σε μπαράκια συνοικιακά. Αν και πτυχιούχος Γ’ Μηχανολόγου από το ΤΕΛ Περιστερίου, τον κέρδισε επαγγελματικά το μεγάλο τιμόνι, ο δρόμος και η περιπέτεια.
Μετρά 31 χρόνια οδηγός σε μεγάλα φορτηγά: Αρχικά σε φορτηγό για μεταφορές στην Αθήνα και μετά σε νταλίκα στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Για 10 χρόνια ήταν οδηγός στο Πρακτορείο Τύπου Ευρώπη, ενώ τα τελευταία χρόνια οδηγεί ψυγεία Εθνικών μεταφορών τροφίμων & τροφοδοσίας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Είναι παντρεμένος 22 χρόνια και έχει δημιουργήσει μια αξιαγάπητη οικογένεια. Αδυναμία του η αξιολάτρευτη κόρη του!

Κατεβάστε τον μήνα Φεβρουάριο σε pc και κινητό και συμβάλλετε κι εσείς στη διάδοση του στόχου μας για να υποστηρίξουμε το Make A Wish Ελλάδος να εκπληρώσει όσο περισσότερες ευχές παιδιών το 2021! Με την έναρξη της νέας χρονιάς θα σας ανακοινώσουμε την Ευχή-Στόχο Ιανουαρίου με την ελπίδα να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα αγάπης.

Ημερολόγιο Ιανουαρίου 2021: Σταύρος Ταταράκης


Δείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συμβάλλετε για την υποστήριξη των σκοπών του Make a Wish κάνε μια ευχή Ελλάδος!

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) 

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 500.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 400 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 36 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχουμε εκπληρώσει περισσότερες από 2.500 ευχές.

Δείτε Ιστορίες Ευχών

Εάν είστε εταιρεία

Στείλτε SMS τη λέξη WISH στο 19808
(χρέωση 2,48€ – εφαρμόζεται επιπλέον τέλος συνδρ. κιν. βάσει του μηνιαίου λογαριασμού)

Για οσους επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν σε αρχείο υψηλής ανάλυσης του ημερολογίου κλικ εδω 

YOUTRUCK CALENDAR_2021_FINAL_02 FEB_1920x1080_ENG

 YOUTRUCK CALENDAR_2021_FINAL_02 FEB_1080x1920_GR

 

Η μεγάλη ομάδα των αυτοκινητιστών, το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γίνονται μια γροθιά με κοινό στόχο!
O…

Δημοσιεύτηκε από youtruck.gr στις Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021

Η μεγάλη ομάδα των αυτοκινητιστών, το Make A Wish Ελλάδος και το Περιοδικό Επαγγελματικό Όχημα γίνονται μια γροθιά με…

saloni_digital_ MAGAZINE INSIDE PAGES_2020-12_FINAL-03