Η ILINK ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ στην «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» – «CARGO TRUCK & VAN EXPO»

Νέα έκδοση του PowerFleet OPTIMO.Επισκεφθείτε την στο περίπτερο D23.

banner-google-news

Η iLink Νέες Τεχνολογίες, έχοντας αποκτήσει μια σημαντική τεχνογνωσία στην ανάπτυξη αυτοματοποιημένων λύσεων δρομολόγησης οχημάτων και διαχείρισης δρομολογίων, παρουσιάζει τη βελτιωμένη έκδοση του PowerFleet OPTIMO, εισάγοντας την έννοια της δυναμικής δρομολόγησης, με στόχο την υποστήριξη των εταιρειών που παρέχουν on the spot υπηρεσίες delivery.

Μέσω του PowerFleet Dynamic Routing οι παραγγελίες δρομολογούνται και ανατίθενται κατά την άφιξή τους, λαμβάνοντας υπόψη τα οχήματα που θα είναι διαθέσιμα, το πώς έχουν δρομολογηθεί οι παραδόσεις έως εκείνη τη στιγμή, τον μέγιστο δυνατό χρόνο εξυπηρέτησης της κάθε παράδοσης και πολλά άλλα. Η έξυπνη προβολή των παραγγελιών στην οθόνη σε γραμμική μορφή και με διαφορετικούς χρωματισμούς διευκολύνει τους οδηγούς να αντιληφθούν κατά την άφιξή τους ποιες παραδόσεις τους έχουν ανατεθεί, να τις διαχειριστούν άμεσα και να ξεκινήσουν το δρομολόγιό τους.

Επιπρόσθετα, το PowerFleet OPTIMO συνδυάζει στο ίδιο περιβάλλον εργασίας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη διαχείριση του στόλου οχημάτων, προάγοντας την τηλεματική με το απλό GPS tracking σε ένα ανώτερο επίπεδο. Μεταξύ άλλων, το PowerFleet OPTIMO παρέχει:

  • Πολλαπλή δρομολόγηση oχημάτων με ποικίλες παραμέτρους, όπως χρονικά παράθυρα διαθεσιμότητας επίσκεψης, χωρητικότητα φορτηγών, σημεία περιορισμένης πρόσβασης κ.λπ.
  • Artificial Intelligence λογική για τον υπολογισμό της διάρκειας των επισκέψεων στα σημεία ενδιαφέροντος μέσω GPS και αυτόματη χρήση των στοιχείων στη δρομολόγηση
  • Proof of Delivery και πλοήγηση οδηγού μέσω mobile app
  • Real Time επίβλεψη εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου μέσω GPS ή mobile app και σχετικές ειδοποιήσεις στην περίπτωση παρέκκλισης από το δρομολόγιο.

Αξιοποιώντας την υπηρεσία της διαχείρισης δρομολογίων OPTIMO, εξασφαλίζεται η αποτελεσματικότερη διαχείριση δρομολογίων και λειτουργίας του τμήματος logistics, η βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων και του χρόνου, με μείωση λειτουργικών εξόδων και αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων και υπηρεσιών. Παράλληλα, επιτυγχάνεται real time παρακολούθηση της εξέλιξης των δρομολογίων, με δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους οδηγούς των οχημάτων και άμεσης επέμβασης σε περίπτωση έκτακτων περιπτώσεων.

H iLink διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών κατά ISO IEC 27001 ήδη από το 2016 και έχει ενσωματώσει στο PowerFleet ειδικό module για το GDPR.

 

 

Για ηλεκτρονικές προεγγραφές πατήστε εδώ
Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr.

REGISTER