Η νέα Έκθεση για τα Logistics και τις Μεταφορές στη Θεσσαλονίκη

Logistics & Transports Thessaloniki Expo, 11-13 Απριλίου 2024

banner-google-news

Ένα νέο εκθεσιακό γεγονός για τον τομέα των logistics και των μεταφορών εγκαινιάζει, τον Απρίλιο 2024, στη Θεσσαλονίκη, η O.MIND CREATIVES. Η νέα έκθεση Logistics & Transports Thessaloniki Expo θα διεξαχθεί στον χώρο της HELEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης–ΔΕΘ, στις 11-13 Απριλίου 2024, με έντονα εξωστρεφή χαρακτήρα και βαλκανικό προσανατολισμό.

Η διοργάνωση, έχοντας ως στόχο να συσπειρώσει τις όμορες χώρες που έχουν συστηματική συνεργασία με τη Βόρεια και την υπόλοιπη Ελλάδα σε επίπεδο εξαγωγικού εμπορίου και logistics, σχεδιάζει ένα εκθεσιακό και συνεδριακό event,που θα εστιάζει στη σύνδεση και τη συνεργασία αυτών των χωρών, με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας επιπλέον προοπτικές συνεργασίας στις εταιρείες που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Εταιρείες μεταφορών και logistics, λιμάνια και εταιρείες forwarding, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές, εξοπλισμοί αποθήκης, ανυψωτικά μηχανήματα, ράφια και αυτοματισμοί, τεχνολογίες πληροφορικής καθώς και επαγγελματικά οχήματα θα αποτελούν τους τομείς που θα καλύπτει η έκθεση.

Σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων από την Ελλάδα και τις χώρες των Βαλκανίων, επιμελητήρια, επαγγελματικοί φορείς και η Πολιτεία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τη νέα αυτή διοργάνωση και προτίθενται να συμμετάσχουν, ενισχύοντας ένα τόσο σημαντικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Η εκθεσιακή εκδήλωση, άλλωστε, θα πλαισιωθεί και από το συνεδριακό brand LOGI.C conferences, γνώριμο και αναγνωρισμένο από την αγορά του για πάνω από μία δεκαετία.

Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES, έχοντας 20ετή πείρα στον κλάδο της διοργάνωσης εκθέσεων και με ειδίκευση στον χώρο της επικοινωνίας για την αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας, διοργανώνοντας ήδη από το 2007 την επιτυχημένη έκθεση ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS στην Αθήνα και εκδίδοντας το εγκυρότερο περιοδικό της αγοράς SupplyChain & Logistics, εγγυάται την επιτυχία της έκθεσης εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας.

Η αγορά των logistics και μεταφορών της Ελλάδας και των Βαλκανίων δίνει ραντεβού τον Απρίλιο του 2024 στη Θεσσαλονίκη.

Διοργάνωση: O.MIND CREATIVES

Πληροφορίες: 210.9010040