Η Nuro λανσάρει αυτόνομα delivery pods στην Αριζόνα

Νωρίτερα αυτό το έτος, η Nuro ανακοίνωσε την πρόθεσή της να παραδώσει τρόφιμα με αυτόνομα οχήματα στην Αριζόνα. Ενώ αυτό έχει ήδη ξεκινήσει, είναι πλέον καιρός το πρόγραμμα να βασίστεί  στα αυτόνομα οχήματα παράδοσης (pods) της Nuro.

Η Nuro ανακοίνωσε την Τρίτη ότι τα μη επανδρωμένα pods βρίσκονται στο Scottsdale, Arizona, στο πλαίσιο του αυτόνομου πιλοτικού προγράμματος παράδοσης με την αλυσίδα super market, Kroger. To πιλοτικό πρόγραμμα λειτουργεί από τον Αύγουστο, αλλά στα πρώτα στάδια βασίστηκαν σε τροποποιημένα Toyota Prius με οδηγούς. Τώρα ολόκληρος ο στόλος θα λειτουργήσει χωρίς ανθρώπινη παρουσία, αν και μερικά Prius θα παραμείνουν σε λειτουργία.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες για είδη παντοπωλείου από το καταστήμα Fry’s Food Stores (7770 East McDowell Rd.) Και μπορούν να επιλέξουν την παράδοση με αυτόνομο όχημα. Η παράδοση μπορεί να γίνει την ίδια μέρα ή την επόμενη και κοστίζει εφάπαξ $ 6 γ, χωρίς ελάχιστο όριο για την ίδια την παραγγελία. Όταν φτάσει το όχημα, ο πελάτης θα πληκτρολογεί έναν κώδικα σε μια οθόνη στο πλάι του οχήματος και θα παραλαμβάνει τα ψώνια του. Στη συνέχεια, το pod θα μεταφερθεί στην επόμενη τοποθεσία.

nuro-kroger-pods-promo

Μέχρι στιγμής, η Nuro εκτιμά ότι ολοκληρώθηκαν περίπου 1.000 παραδόσεις από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα και με την προσθήκη του αποκλειστικού οχήματος παράδοσης της Nuro, ο αριθμός αυτός θα πρέπει να αυξηθεί αρκετά γρήγορα.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ