Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε το διάδοχο του Citan

Η Mercedes-Benz θα συνεχίσει να εκπροσωπείται  στην κατηγορία των  μικρών  vans και αποφάσισε τον διάδοχο του μικρού van Citan ως μέρος του χαρτοφυλακίου προϊόντων της Mercedes-Benz Vans – συμπεριλαμβανομένης μιας ηλεκτρικής έκδοσης. Το όχημα θα εχελιχθεί και πάλι σε συνεργασία με τη Renault-Nissan-Mitsubishi.

«Το νέο Citan θα υποβληθεί σε μια γενική εξέλιξη και θα είναι ξεκάθαρα αναγνωρίσιμο ως Mercedes-Benz με την πρώτη ματιά. Θα προσφέρουμε μια ξεχωριστή ταυτότητα στο  διάδοχο του μικρού μας van», εξηγεί ο Marcus Breitschwerdt, επικεφαλής της Mercedes- Benz Vans.

Η Mercedes-Benz Vans προσφέρει το Citan από το 2012. Το van με συμπαγείς διαστάσεις και μεγάλο όγκο φορτίου είναι ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Ειδικά στην αναπτυσσόμενη κατηγορία μεταφοράς on-demand, το μικρό van αποτελεί  μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Τα βασικά θεμέλια της επιτυχίας του ήταν ο συνδυασμός της υψηλής λειτουργικότητας, της ευελιξίας και της οικονομίας, των ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας και τού υψηλού επιπέδου άνεση που προσφέρει.

Με τον διάδοχο της Citan, η Daimler AG και η Renault-Nissan-Mitsubishi θα συνεχίσουν τη στρατηγική συνεργασία που ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ