Η Hyzon Motors έκανε απόβαση στην Ευρώπη

banner-google-news

Η εταιρεία  κατασκευής οχημάτων κυψελών υδρογόνου, Hyzon Motors, ξεκίνησε επίσημα στην Ευρώπη, με το άνοιγμα ενός νέου ευρωπαϊκού κεντρικού γραφείου και κέντρου παραγωγής στο Γκρόνινγκεν των Κάτω Χωρών.

Η ανακοίνωση της Hyzon για την ευρωπαϊκή διεύρυνση,  ακολουθεί το άνοιγμα της εγκατάστασης κυψελών καυσίμου της General Motors στη Νέα Υόρκη και την έναρξη των δραστηριοτήτων της Hyzon στην Αυστραλία.

Για να βοηθήσει στην πρόοδο των ευρωπαϊκών εξελίξεων, η Hyzon Motors συνεργάστηκε με την Holthausen Clean Technology για να προσφέρει υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα στην Ευρώπη, οχήματα μηδενικών εκπομπών που πληρούν τα αυστηρά πρότυπα.

Με την ώριμη τεχνολογία κνητήρων υψηλής ισχύος και την κορυφαία εμπειρία ενσωμάτωσης οχημάτων κυψελών καυσίμου στην Ευρώπη, η Hyzon Motors Europe προσφέρει λεωφορεία και φορτηγά μηδενικών εκπομπών χωρίς λειτουργικούς συμβιβασμούς και την επιλογή ολοκληρωμένων λειτουργικών μισθώσεων για φορείς εκμετάλλευσης στόλου.

Τα οχήματα αποτελούν πρακτικά μετασκευές, αφού χρησιμοποιεί υπάρχοντα σασί και μηχανικά μέρη, όπως φαίνεται και στο σχέδιο που έδωσε στη δημοσιότητα.

Hyzon-DAF-1024x842

Η εγκατάσταση του Γκρόνινγκεν εξάγει ήδη βαρέα οχήματα με υδρογόνο και λαμβάνει παραγγελίες για παράδοση σε ολόκληρη την ήπειρο.

«Ως Ευρωπαίος πρωτοπόρος στην εμπορική διάθεση οχημάτων κυψελών καυσίμου, η Holthausen Clean Technology παραδίδει φορτηγά κυψελών καυσίμου εδώ και χρόνια και είμαστε περήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον αμερικανικό συνεργάτη μας, Hyzon Motors, για να φέρουμε την πιο προηγμένη τεχνολογία κυψελών καυσίμου στους Ευρωπαίους πελάτες μας », δήλωσαν οι Max και Carl Holthausen, από κοινού διευθύνοντες σύμβουλοι της Hyzon Motors Europe.

Η Hyzon Motors Europe συγκαταλέγεται στις πρωτοπόρες εταιρείς με σειρά παραγωγής βαρέων οχημάτων μηδενικών εκπομπών, με χρόνους παράδοσης έξι έως οκτώ μηνών για βαρέα και μεσαία φορτηγά, και η μόνη εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει επί του παρόντος φορτηγά μηδενικών εκπομπών άνω των 40 τόνων.