Εντυπωσιακή συμμετοχή της ΜΑΝ στην έκθεση Transport Show 2018

Στο διάστημα 18-21 Οκτωβρίου, η ΜΑΝ Ελλάς παρουσίασε λύσεις για όλο το φάσμα του μεταφορικού έργου, έχοντας επιπλέον δύο πολύ σημαντικές πανελλαδικές πρεμιέρες.

banner-google-news

Σε έναν φιλόξενο χώρο 300τμ. στο ξεκίνημα της έκθεσης, οι επισκέπτες και επαγγελματίες του κλάδου των μεταφορών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους υπευθύνους πωλήσεων και aftersales της ΜΑΝ και του εξουσιοδοτημένου διανομέα της HELMA Α.Ε. για ολόκληρο το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της ΜΑΝ – από λύσεις για αστικές διανομές με το πλαίσιο TGL μέχρι τις ψηφιακές πλατφόρμες logistics RIO και MAN Digital Services αλλά και όλες τις υπόλοιπες ψηφιακές και after sales υπηρεσίες της ΜΑΝ.

Η ομάδα της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ.
Η ομάδα της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ.

Σε πρώτη πανελλαδική παρουσίαση (και 2η παγκοσμίως), δύο συγκεκριμένα εκθέματα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Ο ελκυστήρας TGX 18.640 INDIVIDUAL, με όλες τις νέες τεχνολογίες και αξιοσημείωτο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, έδειξε στους επισκέπτες για πρώτη φορά πώς η ΜΑΝ, μέσα από το τμήμα MAN TRUCK MODIFICATION, μπορεί να κατασκευάσει ένα νέο φορτηγό σύμφωνα ακριβώς με τις απαιτήσεις των πελατών της, όποιες και αν είναι αυτές, με αντίστοιχη εξωτερική και εσωτερική εξατομίκευση.

Ο εντυπωσιακός τράκτορας MAN TGX INDIVIDUAL 18.640, σε πρώτη πανελλαδική παρουσίαση και δεύτερη παγκόσμια μετά την IAA 2018.
Ο εντυπωσιακός τράκτορας MAN TGX INDIVIDUAL 18.640, σε πρώτη πανελλαδική παρουσίαση και δεύτερη παγκόσμια μετά την IAA 2018.

Στον τομέα του λεωφορείου, την παράσταση έκλεψε το νέο αστικό λεωφορείο LION’S CITY 2018 EfficientHybrid σε δεύτερη παγκόσμια παρουσίαση μετά την έκθεση IAA στο Ανόβερο. Σε ειδική παρουσίαση το απόγευμα του Σαββάτου 20/10 σε πλήθος προσκεκλημένων -μεταξύ των οποίων εταιρείες αστικών ΚΤΕΛ απ’όλη την Ελλάδα- το ολοκαίνουριο αστικό λεωφορείο της ΜΑΝ ενθουσίασε το κοινό με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τις καινοτόμες τεχνολογίες όπως το έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας EfficientHybrid, τους χώρους και την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του και φυσικά την εντυπωσιακή εμφάνισή του, δικαιώνοντας τον χαρακτηρισμό «το αστικό λεωφορείο του μέλλοντος».

Διαγωνισμός και παράλληλη παρουσία με ΜΑΝ TopUsed

Παράλληλα με την έκθεση νέων οχημάτων στον εσωτερικό χώρο της διοργάνωσης, διεξήχθη και έκθεση μεταχειρισμένων οχημάτων στον εξωτερικό χώρο του εκθεσιακού κέντρου, όπου η MAN TopUsed κυριάρχησε με ~485τμ. παρουσίας και πλήθος αξιόπιστων μεταχειρισμένων οχημάτων, όλα ελεγμένα και εγγυημένα με τη σφραγίδα ποιότητας της MAN TopUsed. Με έντονο ενδιαφέρον και πωλήσεις φορτηγών ακόμα και κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα εκθέματα της MAN TopUsed παρουσιάστηκαν δίπλα σε ένα ακόμα καινούριο έκθεμα, το εκχιονιστικό όχημα ΜΑΝ TGM 18.290 4X4 ΒΒ, την υπερκατασκευή του οποίου ανέλαβε η εταιρεία ABO-DEMAN ABEE και προσφέρθηκε ως δωρεά της εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ στο Δήμο Καλαβρύτων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ, με ξεχωριστή κλήρωση για κάθε ημέρα. Οι νικητές της Πέμπτης 18/10, Παρασκευής 19/10 και Κυριακής 21/10 ήταν αντίστοιχα οι κ.κ. Κεφαλάς Ιωάννης, Θεοδωρόπουλος Γεώργιος και Κουλούρης Μιλτιάδης, που κέρδισαν αυθεντικά αξεσουάρ και είδη ένδυσης ΜΑΝ αξίας 200€. Ο κ. Θωμόπουλος Θωμάς ήταν ο νικητής της μεγάλης κλήρωσης το Σάββατο 20/10, που κέρδισε νέα ελαστικά για το επαγγελματικό του όχημα, αξίας 600€.

Έντονο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για συμμετοχή στις καθημερινές κληρώσεις και την απόκτηση της κάρτας MAN&More.
Έντονο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για συμμετοχή στις καθημερινές κληρώσεις και την απόκτηση της κάρτας MAN&More.

Με δύο πανελλαδικές πρεμιέρες και απόλυτα επιτυχημένη αντιπροσώπευση του εύρους των οχημάτων και υπηρεσιών που διαθέτει, η ΜΑΝ Ελλάς ευχαριστεί θερμά όλους τους επισκέπτες του Transport Show 2018 που την τίμησαν με την παρουσία τους.