Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στο Μόναχο, 7 έως 12 Σεπτεμβρίου

banner-google-news

Στο Μόναχο διεξάγεται η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου (IAA MOBILITY)  από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Περισσότεροι από 1.000 εκθέτες και ομιλητές θα παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες και ιδέες τους. Συνολικά, θα εκπροσωπηθούν σχεδόν 700 εκθέτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, τον τομέα της τεχνολογίας και τις μεγάλες εφοδιαστικές αλυσίδες. Νέοι φορείς κινητικότητας, τεχνολογίες και πρωταγωνιστές, όπως οι νεοσύστατες επιχειρήσεις εμφανίζονται στο προσκήνιο.

Η IAA MOBILITY 2021 επικεντρώνεται στην κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα, ως μία από τις σημαντικότερες παγκόσμιες προκλήσεις. Ο πρόεδρος της VDA Müller δήλωσε: «Είμαστε αφοσιωμένοι στην κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα. Στόχος μας είναι να το επιτύχουμε για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, και επομένως για την ίδια τη Γερμανία. Κανένα άλλο γεγονός πουθενά στον κόσμο δεν φέρνει τις διάφορες μορφές κινητικότητας σε τόσο κοντινή απόσταση. Και καμία άλλη εκδήλωση στον κόσμο δεν καλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν -σε τέτοια κλίμακα- στη συζήτηση για τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί προς την κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα. Αυτό είναι μοναδικό παγκοσμίως και αντιπροσωπεύει μια τεράστια ευκαιρία».

Ο Klaus Dittrich, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Messe München και συνδιοργανωτής του IAA MOBILITY, πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι η IAA MOBILITY να μετατρέψει το Μόναχο σε παγκόσμιο κέντρο κινητικότητας του μέλλοντος μέσω μιας ελκυστικής νέας ιδέας. Συμμετέχει σε αυτήν την εκδήλωση ολόκληρη η πόλη. Δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν στην εμπειρία του “μέλλοντος της κινητικότητας”. Αυτό είναι μοναδικό με αυτήν τη μορφή – όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και παγκοσμίως».

Το IAA MOBILITY Virtual δίνει ψηφιακή πρόσβαση σε  όλα τα βασικά στοιχεία του προγράμματος παγκοσμίως.

Autovision New