Η ΟΦΑΕ συμμετέχει στην 8η Διεθνή Έκθεση Logistics Eφοδιαστική Αλυσίδα 2021

banner-google-news

Η 8η Διεθνής Έκθεση Logistics Eφοδιαστική Αλυσίδα 2021, η μεγαλύτερη έκθεση για την Εφοδιαστική Αλυσίδα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί 2-4 Οκτωβρίου 2021 στο Metropolitan Expo, υπό την διοργάνωση της εταιρείας Omind Creatives και του κλαδικού περιοδικού Supply Chain & Logistics.

Περισσότεροι από 300 εκθέτες από όλο τον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, των logistics, των εμπορευματικών μεταφορών και του επαγγελματικού οχήματος, αναμένεται να δώσουν την εικόνα της αγοράς στην εποχή μετά την πανδημία, καθώς επίσης και τις προοπτικές ανάπτυξης στο άμεσο μέλλον.

Η ΟΦΑΕ για ακόμα μια χρονιά θα δώσει δυναμικά το «παρών» στην εκδήλωση και θα συμμετέχει ως εκθέτης, καθώς επίσης και ως υποστηρικτής παράλληλων συνεδριακών εκδηλώσεων με την συνεργασία κι άλλων επαγγελματικών φορέων.

Mια μοναδική ευκαιρία να συναντηθούμε και πάλι από κοντά, επισκεφτείτε μας στο εκθεσιακό μας περίπτερο με αριθμό Α33 κι ελάτε να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν τον κλάδο των οδικών εμπορευματικών μεταφορών, καθώς επίσης να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχει η ΟΦΑΕ στους Έλληνες αυτοκινητιστές.

Για ηλεκτρονικές προεγγραφές πατήστε εδώ
Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr.

REGISTER