2-4 Οκτωβρίου: Με ανανεωμένο ενδιαφέρον η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics-Cargo Truck & Van EXPO»

banner-google-news

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση της βιομηχανίας, των logistics και του συνόλου της εφοδιαστικής αλυσίδας θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης φέτος στις 2, 3, 4 Οκτωβρίου. Η 8η Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics-Cargo Truck & Van EXPO» 2021, που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES στο πιστοποιημένο κατά covid-shield Metropolitan Expo., θα φιλοξενήσει πλήθος σημαντικών εταιρειών–εκθετών, και μια σειρά πλούσιων συνεδριακών Logi.C events.

Διακεκριμένοι φορείς και εταιρείες συμβούλων θα βάλουν τη σφραγίδα τους ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, ενώ τον συντονισμό της έχει αναλάβει το SC&L magazine.
Με ασφάλεια, λοιπόν, και ανανεωμένο ενδιαφέρον επισκέπτες και εκθέτες θα συναντηθούν, για να παρακολουθήσουν ένα Διεθνές Συνέδριο και Ημερίδες, που πραγματεύονται επίκαιρα θέματα. Θα συζητήσουν, θα συνάψουν συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες, θα δώσουν ώθηση και θα συμβάλουν στην επανεκκίνηση του κλάδου.

Υπηρεσίες Μεταφορών & Logistics, Εξοπλισμοί Αποθηκών και Τεχνολογιών, Οργάνωση Στόλου Οχημάτων, Πράσινες Μεταφορές, Λύσεις Freight Forwarding, είναι μερικοί από τους κλάδους που θα δώσουν το «παρών», στο πλαίσιο της 8ης Έκθεσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics-Cargo Truck & Van EXPO 2021.

Την έκθεση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, σηματοδοτώντας την αντίστοιχη στήριξη στους κλάδους που εκθέτουν, υπουργοί και στελέχη των υπουργείων Ανάπτυξης, Ναυτιλίας και Μεταφορών.

Για ηλεκτρονικές προεγγραφές πατήστε εδώ
Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr.

REGISTER

 

Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!