Ασφάλιση τουριστικών και υπεραστικών λεωφορείων από την bus & transfer

banner-google-news

Γιάννης ΣαμολαδάςΗ bus & transfer είναι ίσως το μόνο ασφαλιστικό πρακτορείο στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται αποκλειστικά με την ασφάλιση τουριστικών και υπεραστικών λεωφορείων, σχολικών και μινιμπάς.

Διαθέτοντας την εμπειρία 20 ετών στην ασφάλιση βαρέων οχημάτων της Truck & Cargo Insurance, συνεργαζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες που ασφαλίζουν την χρήση και παρέχει εξειδικευμένα Προγράμματα ασφάλισης κομμένα στα μέτρα της κάθε επιχείρησης.

Γιατί να ασφαλίσω το λεωφορείο μου στην Bus & Transfer Insurance ;

Καταρχάς σε μας έχετε τη δυνατότητα της σύγκρισης και της επιλογής! Συνήθως τα Ασφαλιστικά  πρακτορεία Έχουν μόνο μία εταιρεία που ασφαλίζει την συγκεκριμένη χρήση. Εμείς τις έχουμε όλες και έτσι μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη κάλυψη για σας!

Μπορώ να προσθέσω και άλλες καλύψεις εκτός της υποχρεωτικής; 

Βεβαίως ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να προσθέσετε φωτιά, κλοπή, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, Οδική βοήθεια κ.α. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και την βοήθεια του εξειδικευμένου συνεργάτη μας σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας!

Τι γίνεται αν χρειαστεί να βγω στο εξωτερικό;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σας εκδίδουμε πράσινη κάρτα και σας δίνουμε και επέκταση όλων των καλύψεων που έχετε στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης.

Υπάρχει κάποια κάλυψη για την απώλεια ή την καταστροφή των αποσκευών;

Βεβαίως! Μπορείτε να καλύψετε τις αποσκευές των επιβατών σας από καλυπτόμενους κινδύνους που προβλέπει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας ή από τροχαίο ατύχημα. Εσείς επιλέγετε απλά το όριο της κάλυψης που χρειάζεστε.

Τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος;Υπάρχει οδική βοήθεια λεωφορείου;

Και βέβαια υπάρχει! Μπορείτε να την αγοράσετε ως ξεχωριστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο απευθείας από τον πάροχο οδικής βοήθειας ή μπορείτε να την  προσθέσετε ως Προαιρετική κάλυψη στο συμβόλαιό σας. Παρέχεται όλες τις ημέρες και ώρες του χρόνου στην Ελλάδα αλλά όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης.Εάν βγαίνετε και εκτός ευρωπαϊκής ένωσης ενημερώστε μας κι εμείς θα φροντίσουμε για την επέκταση της κάλυψης.

Αφιέρωμα Τουριστικά Λεωφορεία, τα «όπλα του τουρισμού»

Τι καλύπτει η οδική βοήθεια Ενός λεωφορείου;

Ότι σχεδόν καλύπτει και η οδική βοήθεια που έχουμε στο αυτοκίνητο μας. Δηλαδή την επιτόπου εξυπηρέτηση και την επισκευή του οχήματος σε περίπτωση βλάβης, Την μεταφορά του οχήματος σε κατάλληλο συνεργείο αλλά και διάφορες άλλες υπηρεσίες όπως η κάλυψη των εξόδων για την μεταβίβαση των επιβατών σε άλλο λεωφορείο, της διαμονής του οδηγού σε ξενοδοχείο ή ακόμα και την επιστροφή αυτού στον τόπο διαμονής όταν πρόκειται για βλάβες που απαιτούν μεγάλη παραμονή στο συνεργείο.Επίσης υπάρχουν κι άλλες παροχές ανάλογα με το συμβόλαιο που θα επιλέξετε.

Η θραύση κρυστάλλων είναι κάλυψη που ζητούν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τουριστικού λεωφορείου. Η Bus & Transfer Insurance Παρέχει προγράμματα θραύσης  κρυστάλλων κατάλληλα για κάθε όχημα όσο ακριβά κρύσταλλα και αν έχει.Τα προγράμματα και οι απαλλαγές ποικίλουν ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε!

Υπάρχει «μικτή» λεωφορείου;

Βεβαίως και υπάρχει! Καλύπτονται ζημιές που θα προκληθούν αποκλειστικά από σύγκρουση, πρόκριση, εκτροπή, ανατροπή Και κατακρήμνιση ακόμα κι αν ευθύνεται ο οδηγός!

Τι γίνεται εάν χτυπήσει ένας επιβάτης; Έχει επαγγελματική – αστική ευθύνη ο ιδιοκτήτης  του λεωφορείου;

Ο ιδιοκτήτης ενός λεωφορείου έχει ευθύνη για πιθανά ατυχήματα που μπορούν να έχουν οι επιβάτες του λεωφορείου του Κατά την μεταφορά τους ή την επιβίβαση και αποβίβαση τους. Αυτά τα ατυχήματα μπορεί να προξενήσουν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές.Την αποζημίωση απο τις απαιτήσεις των επιβατών Θα μπορούσα να τα αναλάβει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένα προϊόντα με ασφαλιστικά όρια από 15.000 έως 300.000€

Τι θα πρέπει να κοιτάξω για την επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας;

Σίγουρα δεν θα πρέπει να θαμπωθείτε από το φθηνό ασφάλιστρο! Θα πρέπει να εξετάσετε πολύπλευρα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας, να μαθαίνετε από συναδέλφους πως εξυπηρετήθηκαν από την ασφαλιστική του εταιρεία και να αξιολογείτε το σύνολο της αξιοπιστίας της εταιρείας καθώς και του ασφαλιστή σας.Θυμηθείτε το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη τον Απρίλιο του 2003 όπου το ύψος των αποζημιώσεων έφτασαν συνολικά στα 8.500.000 ευρώ.

Καταλαβαίνουμε ότι ειδικά σήμερα, στην εποχή του κορονοϊού πολύ επαγγελματίες επιλέγουν αποκλειστικά με κριτήριο το χαμηλό ασφάλιστρο. Θέλει όμως μεγάλη προσοχή!

Διαβάστε το περιοδικό online ή κατεβάστε το στη συσκευή σας!