Ανοίγει ο μεγαλύτερος χώρος στάθμευσης φορτηγών στην Ευρώπη με αίθουσα παιχνιδιών, εστιατόριο, γυμναστήριο

banner-google-news

Η απουσία ασφαλών χώρων στάθμευσης φορτηγών και οι κακές εγκαταστάσεις είναι μία από τις αιτίες της μεγάλης έλλειψης μεταφορέων που παρατηρείται στην Ευρώπη και των προβλημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Στις 7 Δεκεμβρίου ανοίγει λοιπόν στην Βρετανία το Ashford International Truckstop, ο νέος χώρος στάθμευσης φορτηγών στο Ashford, που βρίσκεται 13 μίλια από την είσοδο της Σήραγγας της Μάγχης (Eurotunnel). Θα προσφέρει θέσεις για 650 βαρέα οχήματα, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, εστιατόριο, εγκαταστάσεις πλυντηρίων και υπνοδωμάτια.

newfacilities

Δεν πρόκειται να είναι μόνο ο μεγαλύτερος χώρος στάθμευσης φορτηγών HGV στην Ευρώπη, αλλά θα είναι και ασφαλής, καθώς διαθέτει φράχτη ασφαλείας, προβολέα LED με αισθητήρα κίνησης, φωτιζόμενο χώρο στάθμευσης με υπέρυθρες και περιπολίες ασφαλείας.

Ο Darren Smith, γενικός διευθυντής στο Ashford International Truckstop, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτές τις φανταστικές, ειδικά κατασκευασμένες εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί μετά από συζήτηση με τους οδηγούς, για να μάθουμε τι ακριβώς χρειάζονται».

lorriesfacilities

Το Υπουργείο Οικονομικών της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει με £32,5 εκατομμύρια τη βελτίωση των χώρων στάθμευσης φορτηγών.