Mega Deal : Η DHL στο Ηνωμένο Βασίλειο παρέλαβε το πρώτο από τα 700 Volvo

banner-google-news

Η DHL Supply Chain παρέλαβε τα πρώτα φορτηγά από την μεγάλη παραγελία 700  οχημάτων της Volvo, συμπεριλαμβανομένων 550 ελκυστήρων Volvo FH – που λέγεται ότι είναι η μεγαλύτερη αγορά οχημάτων αυτού του τύπου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Volvo DHL 2

Η παραγγελία αποτελεί μέρος της αναβάθμισης του στόλου του Ηνωμένου Βασιλείου ύψους 90 εκατομμυρίων λιρών για την κάλυψη του τελευταίου προτύπου Euro VI Step D, με τα οχήματα να προσφέρουν επίσης πακέτα βοήθειας για την μέγιστη αποδοτικότητα των καυσίμων και την τελευταία τεχνολογία πρόβλεψης I-See.

Σύμφωνα με την DHL, η Volvo επιλέχθηκε για την ποιότητα των προϊόντων και την ικανότητά της να προσφέρει υποστήριξη καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής των οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής διαχείρισης λογαριασμών, της υποστήριξης του οδηγού και των τακτικών αναθεωρήσεων των οχημάτων.

Ο José Nava, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Supply Chain UKI, δήλωσε ότι η εντολή αποτελεί βασικό μέρος της δέσμευσης της εταιρείας να μειώσει τις εκπομπές που σχετίζονται με την εφοδιαστική αλυσίδα στο μηδέν, μέχρι το 2050.

«Η συνεργασία μας με τη Volvo θα προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία τόσο στους πελάτες μας όσο και στους οδηγούς μας, με τα νέα οχήματα να βελτιώνουν την επιχειρησιακή μας απόδοση και να μειώσουν τις εκπομπές άνθρακα, καθώς υποστηρίζουμε την ανάπτυξη των αλυσίδων εφοδιασμού των πελατών μας».